Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok rá büszke hogy...

Csak én vagyok rá büszke hogy nem kávézok és nem cigarettázom? 17/L

Figyelt kérdés

Olyan jó érzés mikor egy társaságba mindenki rágyújt csak én nem. :D

A legtöbb ember raszokik miután ellballag nyolcból de halistennek en nem jártam így

2017. máj. 9. 23:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én arra vagyok büszke, hogy nem járok lovira, nem pókerezek, nem tipmixezem, nem füvezek, nem heroinozok, nem kocsmázom, és a játékgépek is hidegen hagytak, amíg voltak. Igaz, reggelente megiszom egy tejeskávét. Szégyellni kéne magam?
2017. máj. 10. 08:00
 22/28 anonim ***** válasza:
nem ertem hogy hogy lehet kávé nelkul elni.
2017. máj. 10. 10:17
 23/28 anonim ***** válasza:
29 évesen, nem cigizek, nem iszok ,nem drogozok, csak akkor iszok kávé vagy energia italt keveset alszok. Nem érzem magam büszkének.
2017. máj. 10. 11:02
 24/28 anonim ***** válasza:
Én sem kávézom és cigizem, mégsem vagyok rá büszke. Ez nem érdem, hogy büszke legyek rá. Max. örülök neki, hogy nem szoktam rá semmilyen káros szenvedélyre, és nem kell nekem kávé az ébren maradáshoz vagy cigi a stresszlevezetéshez. Sztem 17 évesen még bőven belefér, hogy ennyire éretlen vagy, hogy ezt büszkeségnek fogod fel, mert ilyenkor mindenki szenved a special snowflake szindrómában, de ki fogod nőni remélhetőleg.
2017. máj. 10. 11:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Én kávézom, de nem érzem magam ettől rosszabb vagy gyengébb embernek, mint más. Nem cigizek, ettől meg jobbnak nem érzem magam. Főleg mert világéletemben erős dohányosokkal éltem, és látom, hogy gyakran nekik is kín ez a káros szenvedély, szóval én inkább csak szerencsésnek érzem magam, hogy abszolút nem tesz boldoggá a dohányzás.
2017. máj. 10. 16:04
 26/28 anonim ***** válasza:
A cigi még érthető lenne, mert vigyázol az egészségedre, na de a kávé?
2017. máj. 10. 16:15
 27/28 anonim ***** válasza:
A kávé függőséget okoz és nagyobb mennyiségben kálciumot von ki a csontokból ezért csontritkuláshoz vezethet, a fiatalokra veszélyes inkább akiknek még nem alakult ki véglegesen a csontozatuk. Felnőtt korban, kis mennyiségben nem ártalmas azt mondják, én is iszom, de csak kb. 21 évesen szoktam rá.
2017. máj. 10. 17:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Én sem kávézok és nem is dohányzom, de nem vagyok rá büszke, nem is gondoltam még ilyenre, hogy erre külön büszke legyek. Egyszerűen nincs ezekre igényem, és kész.
2017. máj. 10. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!