Csak én vagyok rá büszke hogy nem kávézok és nem cigarettázom? 17/L
Olyan jó érzés mikor egy társaságba mindenki rágyújt csak én nem. :D
A legtöbb ember raszokik miután ellballag nyolcból de halistennek en nem jártam így
Büszkének lenni az elért eredményeikre szoktak az emberek.
Ebben hol az eredmény?
Ahol én laktam ott heroinfüggők mentek be a lépcsőházba, mikor kint voltunk a ház előtt, fecskendők között jöttünk le a lépcsőkön.
Mégse próbáltam ki.
Ez tök jó, legyél is rá büszke, csak nagyon kérlek, ne bäszogasd a többieket azzal, hogy mennyivel gázabbak, mint te, amiért ők bagóznak meg kávéznak, mert akkor nem sokáig lesz társaságod.
Egyébként a kávéval mi a gond? Mert a cigit értem, káros és büdös is, de egy mondjuk napi 1-2 csésze kávétól egy egészséges embernek semmi baja nem lesz, később sem.
Én is így vagyok ezzel, kávézni csak akkor szoktam, ha nagyon rosszul aludtam és "majd elalszom".
Ciginél pedig zéró tolerancia, szüleim dohányoztak rossz volt, a suliban végig taszított a cigi, mivel a "nagy dohányosok", mindig a legbunkóbb, legdűrhőbb srácokból verődött össze. Most pedig simán csak nem kell, azonfelül drága is. És (lehet általánosítok), de úgy veszem észre, hogy a legtöbb dohányos "olyan is". Cigi után durr a tévé elé Borsodival a kézben, hadd szóljon a barátok közt meg a való világ.
Jó, most azért hasra esni nem kell ettől, se neked, se nekünk.
Én se vagyok egyiknek se a függője, de azért hébe-hóba élek mindkettővel.
Kávéval, ha megkínálnak valahol, vagy ha elmegyek egy automata mellett és megkívánom. Otthon viszont soha nem főzök és tökéletesen megvagyok nélküle napokig is.
Cigit pedig sohasem vásároltam, de ha mondjuk egy buliban rágyújt valaki és megkínál engem is, hát akkor istenem, elfogadom és szívok vele egyet. Utána talán újabb 1-2 hétig rá se nézek a cigire.
Na, így most akkor én már értéktelenebb vagyok nálad??
Ne értsd félre, jó dolog az, hogy nem lettél semminek se a függője, de egyetértek egy korábbi válaszolóval: nem értem, hogy ezt miért kellene teljesítménynek vennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!