Csak én vagyok rá büszke hogy nem kávézok és nem cigarettázom? 17/L
Olyan jó érzés mikor egy társaságba mindenki rágyújt csak én nem. :D
A legtöbb ember raszokik miután ellballag nyolcból de halistennek en nem jártam így
Ez fura. Pont, hogy az otthoni kávé amit még úgy eliszok, rengeteg tejjel, de az automatással szerintem vallatni lehetne. Bár mit akarok 60 Ft-ért :D
a függőség és egyéb pótcselekvések alacsony érzelmi intelligenciára utalnak. Ebből következik, hogy az ilyen emberek élete kész szenvedés. Nem tudnak egészségesen kötődni (a függőség mindig fontosabb lesz mindenkinél, még saját maguknál is), nem tudják boldogságban megélni a pillanatot, hajhásszák azt, de el sosem érik, miközben végig önmaguk áldozatai. És ha véletlenül elérnek valamit, akkor pedig rövid ideig boldogok, utána pedig kiégnek.
Szóval nagyon menő dolog a cigi meg a kávé, tényleg...
De attól, mert te nem káros függőségeket csinálsz pótcselekvésként, még nem biztos, hogy sokkal előrébb vagy. Szóval csak óvatosan! :D
Tanulni kell önismeretet, asszertivitást, érzelmi intelligenciát, aztán megváltozik a világ...
Én sem próbáltam még egyiket sem. Én arra vagyok büszke, hogy még kb. 14 évesen megfogadtam, hogy soha nem fogok cigizni és ezt azóta tartom, pedig sok ismerősöm cigizik, füvezik. A kávénak pedig szimplán utálom az ízét és az szagát is.
22/f
"Ez fura. Pont, hogy az otthoni kávé amit még úgy eliszok, rengeteg tejjel, de az automatással szerintem vallatni lehetne. Bár mit akarok 60 Ft-ért :D"
60 Ft-ért??????? Hol? Merre? Odaköltözöm! :D
Sehol nincs manapság 60 Ft-ért még automatás kávé se. Egyébként pedig nem is rosszak, automatája válogatja... Egy kifőzdében amit RENDES kávéból főznek nem olyan jó, mint az alig fél percre lévő automatáé... Nyilván mivel a kifőzdében szar kávét adnak, gyengét is, és nem is jó kávéból...
NA EZÉRT megyek az automatáshoz, ami még olcsóbb is :D
Én most lettem 30, még nem cigiztem, piát egyszer próbáltam, drogot nem, kávézni sem szoktam.
Büszke nem vagyok rá. Akkor lennék rá büszke, ha remegnék valamelyikért, és ellen tudnék állni. Nem teljesítmény kerülnöm valamit, ami nem vonz.
én 24 évesen sem dohányzom, kávézom, nem iszom alkoholt sem, nem drogozom, de ez az én döntésem, nem várok ezért elismerést :D
sok lehetőségem volt drogokra is, sőt kínáltak vele, de eddig soha nem akartam kipróbálni...
mostanság változom elég sokat, de nagyon remélem nem fog ilyen az eszembe jutni...
24F
Ennyi idősen én sem cigiztem, pár évvel később szoktam rá. Azóta pedig már leszoktam.
Nem vertem ezért a mellem akkor se, meg most se, pedig nagyjából mindenki dohányzott és dohányzik körülöttem.
Jól teszed, ha nem szoksz rá, mert kb. semmi értelme, de azért remélem, ennél nagyobb teljesítményeid is lesznek az életben.
Én szoktam kávézni,de ritkán. es ha iszom neha elmegy egy két cigi.
És erre lehetsz büszke, de legyen nálad öngyújtó;) ha egy jo pasi oda menne hozzád tüzet kérni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!