Ciki kiírni facebookra, ha valaki végzett a vizsgáival és büszke magára?
Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 12:21
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom. Esetleg első vizsgaidőszaknál belefér, de minden félévben eljátszani szerintem kínos. Majd a diplomával, na azzal lehet büszkélkedni!
2/8 _Jessy_ válasza:
Nem, de ez olyan, mint a kajafotó. Miafaxért raknád ki?
3/8 A kérdező kommentje:
2.: például ha valaki sokat szenvedett, mire megtalálta az útját és úgy érzi, hogy végre megtalálta :)
2016. dec. 19. 12:34
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga azt kirakni, amit akar. Ha valakit zavar, majd letöröl az ismerősei közül. Én személy szerint szívesebben olvasok elért eredmény posztokat mint a sok "vicces" mémet.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. dec. 19. 13:34
6/8 anonim válasza:
Hát... nekem spec jobban esik, ha inkább más büszke rám, minthogy én saját magamra legyek az.
Vagy akkor már inkább arra vagyok büszke, hogy más büszke rám :D
7/8 anonim válasza:
Hát attól függ. Minden szakon van egy-két legendásan nehéz vizsga, azt kiírhatod szerintem. A csapattársak tudják, miről van szó. Meg esetleg ha felvettél 120 kreditet egy félévre, és mindened ötös, akkor is. Vagy ha elsős vagy. De így minden félévben szólni, hogy levizsgáztál... hát nem sok embert érdekel. Nekem idén írta ki egy évfolyamtársam, hogy jön a vizsgaidőszak. 5-ödévesek vagyunk, végzős masteresek, hát most már kit érekel... Én meglepődtem.
Szóval esete válogatja. De ami szerintem gáz, amikor az egész Neptun-üzenetet kimásolják kódszámmal meg minden szarral együtt.
8/8 anonim válasza:
De amúgy a 4-essel egyetértek. Inkább erre legyél büszke, mint másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!