Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy büszke vagyok cigány származásomra?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 19:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Egészségedre.
2016. ápr. 30. 19:16
 2/23 anonim ***** válasza:
97%

semmit, amennyiben a kerdesed nem provokativ jelleggel tetted fel.

egyebkent valoban semmit nem gondolok errol, pont ugyanannyi jogod van buszkenek lenni a ciganysagodra, mint masnak arra, hogy pl angol / amerikai / torok / orosz / japan / zsido / szerb / litvan / stb....

2016. ápr. 30. 19:25
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Turbócigány.
2016. ápr. 30. 19:31
 4/23 MZ.per.X ***** válasza:
77%
Ha szimplán csak arra vagy büszke hogy cigány vagy, az gáz. Nagyjából az a szint, mint amikor a szépnek született lányok kezelik a szépségüket úgy mintha az rajtuk múlott volna és nem a genetikán.
2016. ápr. 30. 19:40
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem igazán érdekel.
2016. ápr. 30. 19:47
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

Két dolgot:

- Az egyik, hogy nagy valószínűséggel ez egy troll kérdés, aminek célja csak a provokálás.

- A másik, hogy ha "igazi" a kérdésed, az gáz. Akkor semmivel sem vagy okosabb, mint az, aki esetleg a származásod miatt ítél el.

2016. ápr. 30. 19:48
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha elértél valamit, pl. rendes iskolai végzettséged van, rendes munkád, egzisztenciád, stb., arra joggal vagy büszke, mert cigányként ezt elég nehéz elérni a visszahúzó környezet miatt. Légyszi mutass példát a többi cigánynak is.

Ha rajoskodó gettótöltelék vagy, akkor viszont nincs mire büszkének lenned, de ez nem függ attól, hogy cigány vagy, mert nemcigányként se lenne dicsőség.

2016. ápr. 30. 20:04
 8/23 anonim ***** válasza:
26%

Én félig vagyok az. Én is büszke vagyok rá.

Mivel sikerült sok dolgot elérnem, diploma, külföldi munkahely.

Már 10 éve vagyok kint, azóta 3 lakásom is van Budapesten.

Pedig én is egy omladozó házból jöttem, és gyakran ettem sima kenyeret, vagy "ki tudja honnan jött" hústerméket. :)

2016. ápr. 30. 20:13
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez ütött :D

Kérdező:

Miért vagy büszke a cigány származásodra? Csak úgy?

Vagy a kultúrádra vagy büszke? Ha igen, akkor a kultúra értékes részére? Mit gondolsz a többi cigányról?

2016. ápr. 30. 20:36
 10/23 anonim ***** válasza:
68%
Ha vérbeli cigány lennél akkor nem írtad volna le helyesen a kérdést.
2016. ápr. 30. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!