Te mire vagy büszke magadon/magadban, és mire nem? 3-4 tulajdonságot írj!
Büszke: -jól tanulok, -előítélet mentesen élek, -sok mindenkinek segítek, -mindig a jóra törekszem
amire nem: -nem vagyok elég kitartó, -gyerekként sokat hazudtam,igazából a tini éveim egy az egyben mehetnek ide - nem merek kiállni magamért
büszke vagyok:
- mindent elérek amit igazán akarok
- jól használom az eszem
- nem vagyok hisztis
- jól kijövök az emberekkel
Amire nem:
- eléggé lusta vagyok, és kevés dolog motivál
Humoros vagyok, meg tudom védeni magam,sok embert ismerek,és sok emberrel jóban is vagyok.
Ha féltékeny vagyok akkor baromi bunkó is.
büszke:
jó a humorom
előítéletek nélkül nyitott vagyok az új dolgokra
elég hamar felfogom, átlátom a dolgokat
nem:
lustaság
képtelen vagyok betartani a határidőket
hajlamos vagyok hazudni, ha ez könnyebb megoldásnak tűnik
büszke: jó a humorom állítólag, nincsenek előítéleteim, akiket szeretek azok mellett a végsőkig kitartok, magas az iq-m.
nem büszke: rettentően manipulatív vagyok, bizalmatlan, komolytalan, néha nem elég empatikus.
Büszke:
- nagyon jól alkalmazkodok minden helyzetben
- kitartó vagyok
- jó a humorérzékem,frappáns megjegyzéseim szoktak lenni
- merek új dolgokba belevágni,sőt kifejezetten élvezem az ismeretlen felfedezését
Szégyell:
- erősen érzelmes vagyok,mindenhez fűződik valami emlékem és könnyen eltörik a mécses
- alacsony az önértékelésem,mindig attól rettegek hogy csúnya vagyok,nem fogok kelleni annak aki nekem kellene
- agresszió,erőszakosság,durvaság,sok káromkodás is van bennem
- szuicid hajlamaim vannak
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!