Mit gondoltok arról, hogy büszke vagyok cigány származásomra?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 19:14
22/23 anonim válasza:
Azta rohadt ... hú. Én is cigány vagyok, úgy képzeljétek el, hogy TISZTAAAAA cigány vagyok, (a vérem) de érdekes módon én erre nem vagyok se nem büszke, se nem szomorú, hogy én az vagyok.
Nemnértem, ettől miért leszünk menőbbek chhh
23/23 anonim válasza:
En fel zsido vagyok es nagyon buszke vagyok ra. apai reszrol van bennem zsido ver es az egesz csalad intelligens ertelmes muvelt emberekbol allt (mar nem elnek sajnos) nagyon jo anyagi korulmenyekkel. Kulsoleg nem latszik rajtam es amig fiatalabb voltam sose mondtam senkinek, ma mar azonban buszken vallalom ha szoba kerul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!