Te elégedett vagy az életeddel?
Szeretném, ha őszintén megválaszolnátok ezt a kérdést, mindenféle mellébeszélés és szépítés nélkül.
A kérdések pedig a következőek:
-Elégedett vagy -e az egészségi állapotoddal?
-Elégedett vagy -e a külsőddel?
-Elégedett vagy -e a belső tulajdonságaiddal?
-Elégedett vagy -e az emberi kapcsolataiddal?
-Elégedett vagy -e a munkáddal, a karriereddel (vagy iskolai tanulmányaiddal)?
Köszönöm.
1, Igen, mert a jelenlegi állapotomnál "lehetne" rosszabb is;
2, Nem érdele, ezt "kaptam" a sorstól. Tehát igen.
3, Totálisan nem. Nagyon szeretnék rajta változtatni.
4, Nem, de nem is érdekel.
5, Nem, de Mo.-n csak ez lehetséges.
1. Egyáltalán nem.
2. Igen.
3. Nem.
4. Nem.
5. Igen.
- Igen, fiatal vagyok és egészséges.
- Nem, bár ez változhat az idő múlásával.
- Igen, általában nyugodt vagyok, nem tudnak felnosszantani kissebb dolgok.
- Nem, utálom hogy amilyen hirtelen betudnak lépni az emberek az életembe, olyan hirtelen el is tudnak tűnni. Gyakran már azt se tudom, hogy melyik kapcsolataimba érdemes energiát beleölni...
- Igen. Eddig úgy haladnak a tanulmányaim, a jegyeim, ahogy szeretném.
19F
-Elégedett vagy -e az egészségi állapotoddal? Nem. Az utóbbi időkben nincs elég időm, ezért sportolni sem tudok, pedig szeretek. Elégedett akkor lennék, ha több időm lenne rá.
-Elégedett vagy -e a külsőddel? Nem. Sokáig elégedett voltam, de egy jó ideje nem kapok semmiféle pozitív visszajelzést. Középiskolában még nem számított annyira a külső, könnyebben ment az ismerkedés. Egyetemistaként, ha nem nézek ki elég jól, alig van esélyem társat találni.
-Elégedett vagy -e a belső tulajdonságaiddal? Nagyjából igen. Amivel nem, az a kitartásom. Belefásultam a tanulásba és nem küzdök már úgy, ahogy régen küzdöttem. Ha végzek a tanulással, változni fog a dolog.
-Elégedett vagy -e az emberi kapcsolataiddal? Nem. Többségében undorító, kétszínű emberekkel vagyok körülvéve, akik komolyabb beszélgetésre teljes mértékben alkalmatlanok. A családtagjaimmal sincs minden rendben.
-Elégedett vagy -e a munkáddal, a karriereddel (vagy iskolai tanulmányaiddal)? Nem. 1 évet csúsztam az egyetemmel, nyomorgok pénzügyileg. Megbántam, hogy továbbtanultam. Ha kétkezű munkásként kimentem volna külföldre dolgozni, mérföldekkel előrébb tartanék. A tanáraim színvonaltalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!