Mikor elégedett voltam akkor sem tudtam róla. Csak később fogtam fel, hogy az voltam.
2015. márc. 27. 00:23
2/10 anonim válasza:
Nem!!! Terhes vagyok 19 evessen ikrekkel itthon ulok egy masik orszagba es a parom szo szerint bezarva tart es nem ad penzt...rokon barat nincs szoval elkell fogadnom ezt maskulonben utcara kerulok
2015. márc. 27. 00:25
3/10 anonim válasza:
Tavaly külön éltem, dolgoztam, tudtam találkozni a barátaimmal és mindenekelőtt volt párkapcsolatom is.
Most ezek közül egyik sincs. :( Pedig nem sokon múlik.
2015. márc. 27. 00:34
4/10 anonim válasza:
Nem,mert buktam 10milkát,és már egy éve nincs egy fillérem se,ezt a barátom ki is használja lelkileg undorító módon,de nem tudok máshova elmenni.
2015. márc. 27. 00:43
5/10 anonim válasza:
Még nem, de vannak céljaim, és ez a fő.
2015. márc. 27. 01:47
6/10 anonim válasza:
Is-is.
Család, párkapcsolat és a hobbijaim boldoggá tesznek. De beárnyékolja a hétköznapokat az, hogy nem tanultam eleget akkor amikor kellett volna és most sz.r helyen dolgozom olyan munkaidőben, hogy mellette nem tudok semmit se intézni.
2015. márc. 27. 02:46
7/10 anonim válasza:
Igen, abszolut. Szeretem a munkam, van csaladom, felesegem, gyerekem, akiket imadok es akik engem is szeretnek, jol keresek, amit szeretnek azt meg tudom venni, egeszsegesek vagyunk.
2015. márc. 27. 10:54
8/10 anonim válasza:
Most nem. Viszont magammal elegedett vagyok, hogy ezt felismertem, es vegre elkezdtem tenni azert, hogy ez megforduljon! Szoval jonnek jobb idok! :)
2015. márc. 27. 11:49
9/10 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett, de nem is érdekel már. Volt 6 hónap az eddigi életemben, ami szuper volt, de az, vagy ahhoz hasonló már sohasem lesz - tudom.
A jelszavam a "Verdák" legszebb jelenetének a fordítottja lett. Az eredeti szöveg így hangzik:
"Az autók nem letudni akarták az utat, hanem jól érezni magukat közben".
Én inkább letudni akarom az életet. Ennyi.
2015. márc. 27. 18:51
10/10 anonim válasza:
Nem, soha nem is voltam azt. Amihez nyúlok abból egy nagy rakás gőzölgő sz@rkupac válik, és már nem is első eset.
"Én inkább letudni akarom az életet."
Csatlakozom, de sajnos még sok szenvedés van hátra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!