Elégedett vagy az életeddel?
Figyelt kérdés
Én igen! Annyi ember van aki panaszkodik, és boldogtalan! Van még ember aki elégedett és boldog?!
Én az vagyok! Kezembe vettem a saját életem irányítását, és boldog vagyok.
Te elégedett vagy az életeddel?
23/L
2014. aug. 19. 12:21
1/7 anonim válasza:
Aha. Bár van diákhitelem és lényegében nagyon kevés tulajdonom van, mégis mondhatni, hogy elégedett vagyok. Azt csinálom, amit szeretek és vannak emberek is mellettem, akik segítenek. Mindent összevetve nem panaszkodom.
2/7 anonim válasza:
Ha megnézem hol voltam egy évvel ezelőtt és hol vagyok most, ahhoz képest igencsak elégedett lehetek. Persze még nincs minden a helyén de panaszra nincs okom. Vannak körülöttem olyan emberek akik nagyon sokat segítettek, sikerült olyan helyre kerülni ahol azzal foglalkozhatok amit szeretek. Összességében jól alakultak a dolgok.
3/7 anonim válasza:
Igen egyedül attól kapok agyvérzést h mások nem értik h én boldog vagyok szinglin.
Mindig nekem kell magyarázkodni mint ha valami háborús bűnös lennék v mi, kész agyrém.
Egyébként azt csinálok amit akarok, szabad vagyok és ez király.
5/7 anonim válasza:
A média neked is átmosta az agyad.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miért gondolod így? Kifejtenéd, mi a bajod?
2014. aug. 20. 21:15
7/7 anonim válasza:
5-ös, ponthogy nem, mert a médiának valamiért az a célja hogy nyomorult csórónak érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!