Mennyire vagytok most boldogok? Mennyire vagy elégedett az életeddel?
Figyelt kérdés
10-es skálán.
1-es:Meg akarok halni.Az életem maga a pokol.
10-es:Ennél boldogabb már nem lehetek.Az életem fantasztikus.
(ez nem azt jelenti,hogy csak 1-est és 10-est lehet basztani,hanem,hogy kb. ennyi a különbség.)
2014. szept. 6. 21:47
2/23 anonim válasza:
5ös.
valamerre kellene az életemnek indulni, de én akarom eldönteni merre, és nem a sorsot akarom hogy közbeszóljon.
3/23 anonim válasza:
7.Nagyon jó életem van, örülök is neki hogy ilyen életem lehet, de azért még pár dolog alakulhatna jobban is
4/23 KissKatalin válasza:
8.boldog vagyok, és elégedett vagyok a sorsommal, de mindig lehetne jobb :)
5/23 anonim válasza:
Talán 5-ös. Nem vagyok egyáltalán boldog,viszont annyira nem rossz az életem,hogy megakarjak halni.
7/23 anonim válasza:
Nem akarok meghalni, a boldogság meg csak egy nagyon jó marketingfogás, amivel a sok birkának el lehet adni a csomó szemetet.
8/23 anonim válasza:
9 :) csak akkor lenne jobb jelenleg ha összejöhetnék azzal akivel szeretnék
9/23 anonim válasza:
4 - 5. De talán 5. Nem olyan rossz, de nem is olyan jó. Köztes. Így érzem.
10/23 anonim válasza:
Nekem most 10,végre,de pár nappal ezelőtt max 7-es lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!