Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te elégedett vagy az életeddel?

Te elégedett vagy az életeddel?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha őszintén megválaszolnátok ezt a kérdést, mindenféle mellébeszélés és szépítés nélkül.

A kérdések pedig a következőek:

-Elégedett vagy -e az egészségi állapotoddal?

-Elégedett vagy -e a külsőddel?

-Elégedett vagy -e a belső tulajdonságaiddal?

-Elégedett vagy -e az emberi kapcsolataiddal?

-Elégedett vagy -e a munkáddal, a karriereddel (vagy iskolai tanulmányaiddal)?

Köszönöm.

2017. ápr. 29. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a belső tulajdonságaim közül,azt szeretem, hogy idegenekkel vagy például az osztálytársaimmal mindig nagyon kedves vagyok (pedig nem mindegyik érdemelné meg) és ha segítség kell, akkor természetesen számíthatnak rám.
2017. ápr. 29. 16:51
 12/24 anonim ***** válasza:

- Igen.

- Félig-meddig.

- A legtöbbel igen.

- Változó.

- Általában nem.

2017. ápr. 29. 17:01
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 29. 17:19
 14/24 anonim ***** válasza:

-igen

-nem

-nem

-nagyjából

-nem nagyon

2017. ápr. 29. 17:20
 15/24 anonim ***** válasza:

-Igen, de van egy betegségem, amivel együtt kell éljek, de szerencsére teljesen ártalmatlan. Kezelni sem kell, csak az egyik testrészemen látszik a tünete, de azt is nagyon könnyen el lehet fedni.

-Igen. Szeretnék mondjuk egy kicsit formásabban kinézni, mert elég vékony vagyok.

-Félig-meddig. Van amin szeretnék változtatni, de nem mindig könnyű jónak lenni.

-Igen.

-Nem. Szeretném, ha visszatérne a motivációm, amit az utóbbi években fokozatosan elvesztettem.

2017. ápr. 29. 18:04
 16/24 anonim ***** válasza:
NOPE!
2017. ápr. 29. 18:47
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem.

21/F

2017. ápr. 29. 18:52
 18/24 Fatal_3rror_ ***** válasza:

1. Nem. Örököltem egy csomó rossz dolgot, a fájós térdektől kezdve a könnyen romló fogakig. Az az ijesztő hogy apámat a szíve vitte el, ami szintén örökletes és eddig nálam is előjött minden ami nála hasonló korban...

2. Nem, lusta, kicsit elhízott, tunya vagyok. Plusz alapból világ életemben ronda ember voltam, akihez senki nem vonzódik. Egyszerűen arcra ronda vagyok, a bőröm is hulla fehér, undorító anyajegyekkel, szinte nincs részem amit szeretni lehetne.

3.Belsőre sem vagyok elégedett. A külsőm miatti évekig tartó cseszegetések miatt egy zárkózott ember lettem, aki szociálisan a mai napig nem képes beilleszkedni.

4. előzőekből kifolyólag társasági életem sincs, emberi kapcsolataim se nagyon. A "barátaim" évente 1x keresnek, ha kell valami, barátnőm évek óta nincs, tartós kapcsolatom soha nem is volt.

5. A munkámmal elégedett is vagyok meg nem is. Egyik részről szeretem, másik részről azt érzem, hogy tolják, tolják rám a melót, dolgozok szó szerint reggeltől estig, hétvégén is mert a határidő az szorít. És eredménye meg sehol. Megkeresem a havi fix kis pénzem, akik meg felettem vannak, azok lekaszálják a 10 milliókat. És nem igazán látok jövőt, főleg nem ebben az országban.

2017. ápr. 29. 19:26
 19/24 anonim ***** válasza:

1-nagyjából

2-nem, rövid lábaim vannak, aránytalan testem (pl a tenyereim hatalmasok, a karom pedig rövid)

3-nem, két énem van, egy introvertált és komoly, kissé pesszimista, a másik pedig ha társaságban vagyok, folyton röhögök akaratom ellenére, emiatt mindenki hülyének néz és ez az énem elnyomja a másikat

4-nem, a harmadik válaszban leírtak miatt csak felszínes barátságokat tudok kialakítani

5-nem, bár 4,6-os átlagom van és rövid idő alatt nagyobb mennyiségű tananyagot tudok megtanulni, lusta vagyok és csak nagy nehézségek árán tudok leülni és csak a tanulásra koncentrálni, de tudom, hogyha kicsit szorgalmasabb lennék, kitünő lennék

2017. ápr. 29. 19:32
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy észrevettétek, hogy az egyik terület mennyire hatással van a többi területre? Hiszen rossz egészség miatt az élet többi területe is összeomolhat... Ahogy egy negatív belső tulajdonság is okozhatna az emberi kapcsolatok hiányát... És a csúnya külső pedig majdnem hogy minden területre hatással van...

2017. ápr. 29. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!