Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tinik! Mi a véleményetek a...

Tinik! Mi a véleményetek a Kék Bálna (Blue Whale) "játék"-ról?

Figyelt kérdés

Sok fiatal szerelmi problémák és más egyebek miatt (sokak olyanok miatt, amiket itt is feltesznek kérdést) öngyilkoságot követnek el. Szeretnék egy kicsit eszmét futtatni veletek, hogy tényleg van aki ennyire elkeseredett szerelmileg pl?

Van egy gyerek yt-n, az ő videójából értesültem, hogy van egy ilyen, de én még most sem hiszem el.

Akit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=PtCp41mHLIY

2017. márc. 30. 17:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó: Hogy érted azt, hogy "meg van mágiázva"?

Az első feladatban amúgy azt kell a karodba vágni, hogy" f57", nem pedig a bálnát. A bálnát a 11 napon kell. Amúgy miért fulladnál meg, mert egy bálnát vágsz a karodba? :D

Amúgy ez az egész "megölnekhakilépsz" dolog hülyeség. Oké, hogy fenyegetnek, de nem fognak Oroszországból érted jönni, csak hogy megöljenek, mert kiléptél egy hülye játékból:D Szóval ez az egész csak fel van fújva.

Én gondolkozom rajta, hogy elkezdem játszani, viszont az öcsém telefonszámával regisztráltam a közösségi oldalra, ahol a csoport van, ezért félek, hogy majd őt fogják zaklatni:/

2017. márc. 31. 15:30
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Te így tudsz oroszul hogy beregisztrálsz egy közösségi oldalra és akkor csatlakozol valamihez? Túl van misztifikálva az egész, sokan pedig bulinak tartják hogy kihívásokat kell csinálni és akkor ő milyen menők, vagy milyen bátrak mert csatlakozni mertek valamihez aminek halálhoz is van köze (pont pár hónapja jelent meg ugyanilyen közösségi-kihívásról szóló film).

A történet valahogy úgy szólna hogy te csatlakozol, majd felveszik veled a kapcsolatot és akkor kapsz feladatot. Na most, szerinted miután ekkora sajtónyilvánosságot kapott az egész, még merik csinálni? Szerinted ki olyan hülye hogy felvenné egy random külföldi emberre a kapcsolatot hogy bármit is csináljon vele?

Ez a "na beregisztrálok én is és kipróbálom" annyira gyerekes...

Miért zaklatná bárki is a regisztrálót, mikor a telefonszámodnak eleve az oldalhoz van köze és nem a felhasználókhoz. Soha senki nem kommunikál veled ahol sms-ben van a regisztrációd megeresítve vagy biztonsági opcióként megadva. Főleg nem zaklat.

2017. márc. 31. 15:43
 13/30 anonim ***** válasza:
27%

Na az vagyok akit lepontoztatok!

Akkor úgy fogalmazok , hogy meg van átkozva!

Vagyis , te beregisztrálsz, mit sem sejtve hogy a játék egy ruszki átkon megy keresztül , vagyis elvégzed az első feledatot , onnan már nincs kiszállás.

Egyre sátánistább dolgokat kapsz , és azok elvégzése majd bebizonyitása megszállottá tesz téged. Teljesen átmossák az agyad , nem gondolkozol tisztán.

Nézd meg a debreceni lányt aki felakasztotta magát a játék miatt,pedig ő jó körülmények közt élt , mégis csak egy sátánista pokol fajzat átvette az uralmat felette. Vajon miért irta azt a sok hatost a füzetébe?

Ez több mint egy öngyilkosság, itt átmossák az agyad és nem tudsz mit tenni, ha kipróbálod akkor te okoztad magadnak mert figyelmeztettelek , de már akkor ez úgy se fog számitani, mert máshogy fogsz majd gondolkodni.

És tulajdonképpen nem értem miért lettem lepontozva, pedig csak az igazat irtam, de nyugodtan próbáljátok ki ha nincs eszetek.Majd ne lepődj meg hogy ha kapjátok a sátánista következő feladatokat.

2017. ápr. 1. 07:26
 14/30 anonim ***** válasza:
20%
Én szívesen kipróbálnám, legalább lenne valami változás az életemben és nem lenne ilyen egyhangú:')
2017. ápr. 1. 18:07
 15/30 anonim ***** válasza:
HOAX
2017. ápr. 1. 21:10
 16/30 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 2. 16:32
 17/30 anonim válasza:
Szerintem hülyeség....ha valaki kiakarja nyírni magát az miért vár 50 napot
2017. ápr. 2. 18:20
 18/30 anonim ***** válasza:
Igen,èpp ezaz! Ezek nem is akarták magukat megölni vagy ha igen,nem gondolták komolyan.Csak figyelmet akartak,pillanat heve,azt gondoltàk bàtrak,menők lesznek ezàltal.Rosszul hittèk... :(
2017. ápr. 2. 18:48
 19/30 anonim ***** válasza:
nem vagyok debil, hogy megöljem magam, szirszaros dolgok miatt.
2017. ápr. 2. 19:10
 20/30 anonim ***** válasza:
41%

Szerintetek lehet baj belőle, ha írtam ennek az állítólagos "mentornak"?

Csak megkérdeztem tőle, hogy igaz-e, hogyha elkezdem a játékot nincs kilépés és meg kell halnom?

Még nem válaszolt, viszont szerintetek lehet belőle baj?

2017. ápr. 2. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!