Létezik a kék bálna (Blue whale) öngyilkos játék az
interneten?
Ha létezik is, jó eséllyel messze nem ennyire sötét.
[link]
2017. márc. 22. 16:08
2/52 anonim válasza:
Igen, erdélyiként sajnos elmondhatom, hogy létezik. Szomorú, hogy létezik ilyen pszichopata, aki ilyenekre veszi rá a gyerekeket.
2017. márc. 24. 18:09
3/52 anonim válasza:
Előző vagyok: Sőt, nem is csak interneten, telefonon keresztül is próbálkoznak.
2017. márc. 24. 18:09
Igen, de ahhoz hogy tényleg öngyilkosság legyen belőle kell, hozzá egy hajlam.
2017. márc. 26. 18:10
4
Ez igaz, de elvileg nincs visszalépés, mert ha meggondolja magát az illető, akkor jön a fenyegetés.
2017. márc. 26. 23:53
6/52 varga0303 válasza:
Létezik de hol lehet elérni ezt a játékot?
2017. márc. 27. 16:58
7/52 A kérdező kommentje:
Utolsó: VK nevű orosz facebook-szerűségen, azon belül nem tudom, mert valakik szerint amint bejelentkezel felkeresne, vagy egy csoportba kell jelentkezni, vagy írni egy posztot(nem tudom,hogy mit)
8/52 A kérdező kommentje:
És ha jól tudom tényleg csak öngyilkos hajlamúak játszhatnak, mert egy "kérdőívet" kitöltetnek a jelentkezővel, amivel megállapítja a "mentor" hogy milyen pszichikai problémája van.
9/52 anonim válasza:
Nem értek egyet az elsővel,tényleg létezik. Le kell tölteni egy alkalmazást a VKt,ez a Facebooknak felel meg és ott van ez az f57 nevű csoport. Rina Palenkova volt az első áldozat,az ő öngyilkosággáról nagyon sok anyag van fent magyarul is. A média amúgy tényleg ezt akarja de ezzel sok mindent nem fognak elérni. Amúgy az öt lány közül csak egy volt tagja a csoportnak,ő kapta azt a feladatot,hogy tartsa vissza a levegőt és a többiek is ezt tették.
2017. márc. 28. 15:10
10/52 anonim válasza:
Igen , a Kék Bálna létezik. Tényleg több mint 100 tinédzser halt már bele , a játék 50 színből áll , eleinte olyan feladatokat adnak hogy másszor fel egy magas épületre , szigetelődj el a családostól , stb. Később olyat hogy a tetováltass , vagy véss a kezedbe egy kékbánát , stb. Az utolsó szinten , az 50. szintén viszont nem írja ki hogy végigjátszotta de a játékot és bla bla bla ... Hanem arra kér hogy tartsd vissza a lélegzetelállító , akaszd fel magad , légy ér lesz öngyilkos .
Sose töltsd le , mert ha letöltöm és bejelentkezés nem engedi hogy kilépjen , ha mégis megteszem akkor megöl téged !!!
Ez nem egy játék , ez lehet bármi , csak nem nem játék...
2017. márc. 28. 20:29
Kapcsolódó kérdések: