Létezik a kék bálna (Blue whale) öngyilkos játék az interneten?
A YT már tele van erről szóló videókkal, nem csak nála van, hanem szinte minden nagyobb videósnál. Ajánlani tudom pl. Bennszülött Bálnát :)
"– Az újságban olvastam erről a játékról, és eszembe jutott, hogy a lányom halála előtt rendszeresen rajzolt a füzeteibe bálnákat. Ez akkor még nem tűnt fontosnak, ám miután megjelentek az öngyilkosságra buzdító kihívás részletei, összeállt a kép: a kislányomat valakik beszervezték ebbe a szektába – mondta a Ripostnak az édesanya, aki a lapnak több olyan papírt is mutatott, amin megjelenik a bálna, és a sátánisták által használt 666-os számsor."
Az összefüggés megdönthetetlen bizonysága. Bálnát rajzolt. Meg 666-ot. Tinilányként. A tinik általában lázonganak ilyen idős korban, szerintem elég sokan firkálnak három hatost. A bálna meg... mi van, ha csak delfin? A lányok szeretnek delfint és hasonlókat rajzolni. Egy osztálytársnőm 20 éve a matekfüzetébe rajzolt delfint, meg fordított keresztet, bár utóbbit kiradírozta. Sőt, számolt is a füzetben, de néha rosszul, ezért azt is kiradírozta. Most, hogy említed... azt hiszem utána napokig náthás volt. Ez nem lehet véletlen.
v kontakte - ezt letöltöd a telefonodra
es ezzel belepsz az orosz facebookra es ott beirod keresobe hogy f57 es kiadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!