Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az normális ha öngyilkos...

Az normális ha öngyilkos akarok lenni azután hogy CSGO-ban agyonscammeltek?

Figyelt kérdés

szóval ez úgy volt hogy volt 2 csgo kulcsom ezeket felraktam ilyen trade oldalra és elscammelték a ******

aztán eladtam minden tf2 cuccomat hogy vegyek egy csgo kulcsot felraktam egy gambling sitera és elveszítettem 5 perc alatt komolyan mondom öngyilkos leszek ha valaki nem segít!!!!

2017. febr. 21. 20:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Látod, a kreténségnek ára van. Így jártál.
2017. febr. 21. 20:29
 2/26 A kérdező kommentje:
azért már az arcátlanságnak is van egy határja!!!
2017. febr. 21. 20:31
 3/26 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ mind1 inkább megyek world of tankozni ott legalább nincsen trade rendszer
2017. febr. 21. 20:33
 4/26 anonim ***** válasza:
89%

Az a nem normális hogy ilyen érzelmi kötődés alakul ki egy játékhoz. És persze függőség is, mert veszed virtuális dolgokat hogy jól nézzen ki a fegyver, meg tolod a gambling oldalt, az jót tesz a kialakulóban lévő szerencse-játék függőségnek.

Mondd el anyuéknak hogy mi a helyzet és majd ők leszoktatnak a játékról ha neked nem sikerül ésszerű keretek között játszani. Majd ha lejössz róla és kitisztul kicsit a fejed, még a világot is jobbnak fogod látni.

CSGO kulcs amúgy szart nem ér, megveszed 2,5 euróért és nyitsz vele egy 7 centes skint, hurrá! Miközben 2,5 euróból 10-12 olcsó skint vehettél volna a piacon.

2017. febr. 21. 20:33
 5/26 A kérdező kommentje:
az a 2 kulcs is tradeből sikerült összehozni!
2017. febr. 21. 20:34
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a saját hibáiból tanul. Ha nem fizettél érte akkor ingyen volt, könnyen jött és könnyen megy. Legközelebb már tudod hogy mire kell figyelned hogy ne verjenek át.

(Amúgy is, ha Steam trade volt akkor te önként adtad át a kulcsokat a semmiért cserébe? Az csak egy dolog hogy átvernek, de ahhoz kell egy balek is. Ha nem a Steam tradet használtad, akkor sem vagy normális.)

2017. febr. 21. 20:36
 7/26 A kérdező kommentje:
raktá be skint átváltotta $$$-re és úgy lehetett kivenni skineket.
2017. febr. 21. 20:43
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez már egy szintje a függőségnek, tudom ajánlani a munkát,de gondolom nem te tartod el magad , attól nem lenne öngyilkos hajlamod....nekem is van ilyen ismerősöm sajnos, agyilag kb egy zöldség szintjén lehetsz
2017. febr. 21. 21:13
 9/26 A kérdező kommentje:
és akko miva
2017. febr. 21. 21:39
 10/26 Hominida ***** válasza:
100%
Akko miva? Azva, hogy a hozzád hasonló éretlen kölykök bele vannak zavarodva az ilyen sz@rokba, és azt hiszitek, hogy az egy komoly probléma, ha valami rosszul alakul egy nyamvadt számítógépes játékban. Menj ki a szobádból, beszélgess valakivel, tanulj, dolgozz, csinálj valami hasznosat. Ilyen ökörségből nem fogod eltartani magadat, és bele fogsz zavarodni, hogy az ősrégi, egy éves géped "laggol", és nincs miből venni egy még nagyobbat. Öngyilkosság? Meglehetne ennek a társadalmi haszna, de inkább próbálj felnőni.
2017. febr. 21. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!