Az normális ha öngyilkos akarok lenni azután hogy CSGO-ban agyonscammeltek?
szóval ez úgy volt hogy volt 2 csgo kulcsom ezeket felraktam ilyen trade oldalra és elscammelték a ******
aztán eladtam minden tf2 cuccomat hogy vegyek egy csgo kulcsot felraktam egy gambling sitera és elveszítettem 5 perc alatt komolyan mondom öngyilkos leszek ha valaki nem segít!!!!
Az a nem normális hogy ilyen érzelmi kötődés alakul ki egy játékhoz. És persze függőség is, mert veszed virtuális dolgokat hogy jól nézzen ki a fegyver, meg tolod a gambling oldalt, az jót tesz a kialakulóban lévő szerencse-játék függőségnek.
Mondd el anyuéknak hogy mi a helyzet és majd ők leszoktatnak a játékról ha neked nem sikerül ésszerű keretek között játszani. Majd ha lejössz róla és kitisztul kicsit a fejed, még a világot is jobbnak fogod látni.
CSGO kulcs amúgy szart nem ér, megveszed 2,5 euróért és nyitsz vele egy 7 centes skint, hurrá! Miközben 2,5 euróból 10-12 olcsó skint vehettél volna a piacon.
Mindenki a saját hibáiból tanul. Ha nem fizettél érte akkor ingyen volt, könnyen jött és könnyen megy. Legközelebb már tudod hogy mire kell figyelned hogy ne verjenek át.
(Amúgy is, ha Steam trade volt akkor te önként adtad át a kulcsokat a semmiért cserébe? Az csak egy dolog hogy átvernek, de ahhoz kell egy balek is. Ha nem a Steam tradet használtad, akkor sem vagy normális.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!