Az normális ha öngyilkos akarok lenni azután hogy CSGO-ban agyonscammeltek?
Figyelt kérdés
szóval ez úgy volt hogy volt 2 csgo kulcsom ezeket felraktam ilyen trade oldalra és elscammelték a ******
aztán eladtam minden tf2 cuccomat hogy vegyek egy csgo kulcsot felraktam egy gambling sitera és elveszítettem 5 perc alatt komolyan mondom öngyilkos leszek ha valaki nem segít!!!!
2017. febr. 21. 20:26
22/26 anonim válasza:
Nyugi, egy játék miatt még nem kell öngyilkosnak lenni !!!
Nem kell így felkapni a vizet egy játék miatt... Vegyél még kulcsokat ...
23/26 anonim válasza:
1. Beteg vagy , menj el pszichológushoz és töröld le a játékot.
2. 3 Kulcsot vesztettél.. 1 kulcs 2.40 euró! 3 kulcs 7.2 , ami nagyjából 2200FT!
Szóval most te , 2200FT miatt akarnád felakasztani magad?
24/26 anonim válasza:
Gondolom a gamblinget is onann vetted,hogy láttad, hogy ez meg az a jútyúúber gemblingezett és nyert csomó pénzt omg. Ez mind fake és nem is értem, hogy tradeltél fel két kulcsra ha egyeszerű scamm methodokat nem is ismersz. Öngyilkos ilyen sz*rok miatt sose legyél vannak (trader) ismerőseim mindenki fut bele hibákba láttam már, hogy 400-500 eurós késeket scammelnek el egy glich-el még se akarták megölni magukat.
25/26 lorincz.levente válasza:
4$ miatt meg akarod magad ölni? Csináld.
26/26 anonim válasza:
3db kulcs , 2,40€ x 3 tehát 7,20€. Tehát durva 2.000FT-ért akarsz öngyilkos lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!