Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan mondanátok fel?

Hogyan mondanátok fel?

Figyelt kérdés
Eljutottam arra, hogy váltani akarok. Még semmi biztos nincs kilátásban, de mindenképp váltani akarok. Olyan munkahelyet, ahol most dolgozom, találhatok még. Ilyen esetben hogy mondanátok fel, milyen indokkal?
2017. márc. 27. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmondod a főnöködnek, hogy új kihívásokra, más jellegű munkára vágysz, váltani szeretnél. Benyújtod a felmondásod írásban, és ledolgozod a felmondási időt.
2017. márc. 27. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Kedves Béla. Az életem egy olyan pontra ért, hogy szeretnék előbbrejutni mostmár, amire itt nincs lehetőség így itt a felmondásom. Köszi.
2017. márc. 27. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Ez igy jól hangzik, és korrekt.
2017. márc. 27. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Felszeretnék mondani.

Miért?

Mert.

2017. márc. 27. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már sok helyen felmondtam, annyi bemész, megmondod Köszönöm a lehetőséget hogy itt dolgozhattam, de részemről ennyi volt, felmondok.
2017. márc. 28. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!