Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a férfiról, aki...

Mit gondoltok a férfiról, aki 'űrlénnyé' műtette magát?

Figyelt kérdés

Aki esetleg nem ismerné:

[link]

Engem személy szerint nem zavarna, habár undorítónak találom külsőleg. Azt csinál a külsejével és pénzével, amit szeretne. Habár az utóbbit jóval hasznosabb dolgokra is költhette volna.

Az zavar, hogy szerinte ez a követendő példa. Hogy ő ezt terjeszteni próbálja a gyerekek(!) irányába. Bőven 20 alatt vagyok, így nincs gyerekem, nem tapasztalatból írok. Az nem zavar, ha melegeket látok, de ez...

Ti mit gondoltok?

2017. márc. 11. 12:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, nekem is eszembejutott, hogy pusztán éveken belül meg fogja bánni, és akkor nem lesz számára visszaút.

Csináljon amit akar, engem nem érdekel, és ez számomra mindenre igaz. (vallás, nemi irányultság, stb.)

Az jó, ha a gyerekeket arra neveljük, hogy vállalják fel magukat, de nem tegyenek ilyet, mert megbánják.

2017. márc. 11. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Intezetben a helye. Amúgy nem értem ki volt az az idiota aki átoperálta. Tudtommal itthon ilyen műtétet nem vègeznek. Elküldik a pácienst pszhiáterhez. Külföldön nincs ilyen? Oké hogy pénz, de ez már túlzás. Lecsukatnám a plasztikai sebészét. Amúgy igen beteg ember, kezelésre lenne szüksége. 50 éves korára szet fog esni és öngyilkos lesz. Nem hinném hogy így is boldog lenne.
2017. márc. 11. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Egészségére!

Volt rá pénze, ő dolga.

Vannak, itt a válaszolók között is azért olyanok, akikre tényleg ráférne egy pszichológus...

2017. márc. 11. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon undorító..
2017. márc. 11. 13:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Borzasztóan sajnálom. Néhány év múlva majd bánja...
2017. márc. 11. 18:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez egy elmebeteg. Egész jól nézett volna ki de EZT csinálta magából! Hogy lehetnek ilyen undorító és hülye emberek. Biztos meg fogja bánni.
2017. márc. 11. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki jól járt. Ő boldog a torz arcával, a társadalomnak pedig nem kell tartania attól, hogy szaporodik. Ha később megbánja, az a saját baja lesz, engem nem zavar. Az tényleg probléma, hogy terjeszteni próbálja a kicsit sem normális ötleteit, de az egészséges légkörben felnövő gyerekek nem fogják követni a példáját, a többieknek pedig így is, úgy is lesz valamilyen gondjuk, mert nem kapták meg a megfelelő hátteret ahhoz, hogy ne ilyen feltűnősködéssel kelljen kitűnniük a tömegből.
2017. márc. 12. 00:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Idősebb korában majd VinnyOhh-hat, hogy nem ezt akarta…

Kb. mint az agyontetovált emberek. Idősen, amikor már lóg rajtuk a bőr, akkor már úgy fognak kinézni, mint egy szörny. Ez a Vinny Ohh meg már most úgy néz ki. :(((

2019. szept. 3. 01:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Nincs sok közünk hozzá, de nekem személy szerint tetszik a hozzáállása, meg akkor is ha a jövőben visszasírja az "alap" kinézetét.

Amit tett nem ütközött törvénybe, csak mások véleményébe, így én támogatom a fiút

2020. jan. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!