Mit gondoltok a férfiról, aki 'űrlénnyé' műtette magát?
Aki esetleg nem ismerné:
Engem személy szerint nem zavarna, habár undorítónak találom külsőleg. Azt csinál a külsejével és pénzével, amit szeretne. Habár az utóbbit jóval hasznosabb dolgokra is költhette volna.
Az zavar, hogy szerinte ez a követendő példa. Hogy ő ezt terjeszteni próbálja a gyerekek(!) irányába. Bőven 20 alatt vagyok, így nincs gyerekem, nem tapasztalatból írok. Az nem zavar, ha melegeket látok, de ez...
Ti mit gondoltok?
Köszönöm a válaszokat.
Igen, nekem is eszembejutott, hogy pusztán éveken belül meg fogja bánni, és akkor nem lesz számára visszaút.
Csináljon amit akar, engem nem érdekel, és ez számomra mindenre igaz. (vallás, nemi irányultság, stb.)
Az jó, ha a gyerekeket arra neveljük, hogy vállalják fel magukat, de nem tegyenek ilyet, mert megbánják.
Egészségére!
Volt rá pénze, ő dolga.
Vannak, itt a válaszolók között is azért olyanok, akikre tényleg ráférne egy pszichológus...
Idősebb korában majd VinnyOhh-hat, hogy nem ezt akarta…
Kb. mint az agyontetovált emberek. Idősen, amikor már lóg rajtuk a bőr, akkor már úgy fognak kinézni, mint egy szörny. Ez a Vinny Ohh meg már most úgy néz ki. :(((
Nincs sok közünk hozzá, de nekem személy szerint tetszik a hozzáállása, meg akkor is ha a jövőben visszasírja az "alap" kinézetét.
Amit tett nem ütközött törvénybe, csak mások véleményébe, így én támogatom a fiút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!