Mit gondoltok a férfiról, aki 'űrlénnyé' műtette magát?
Aki esetleg nem ismerné:
Engem személy szerint nem zavarna, habár undorítónak találom külsőleg. Azt csinál a külsejével és pénzével, amit szeretne. Habár az utóbbit jóval hasznosabb dolgokra is költhette volna.
Az zavar, hogy szerinte ez a követendő példa. Hogy ő ezt terjeszteni próbálja a gyerekek(!) irányába. Bőven 20 alatt vagyok, így nincs gyerekem, nem tapasztalatból írok. Az nem zavar, ha melegeket látok, de ez...
Ti mit gondoltok?
Az jutott eszembe miközben a cikket olvastam, hogy mostantól bárhová regisztrál simán bejelölheti, hogy
NEME: -Férfi
-Nő
-Egyéb*
Ezenkívül nem baj ha azt terjeszti, hogy legyenek önmaguk és vállalják fel, de ne azt terjessze, hogy műttessék űrlénnyé magukat
Ez nem férfi. Nem is nő. Sértés mindkét nemre nézve...
Borzalmas. Gusztustalan és ostoba. Végtelenül. Én annak a híve vagyok, mindenki azt csinál amit akar...egy bizonyos határig. Addig, amíg azzal nem árt másnak/másoknak. Nos, ő a hülyeségével árt a fiataloknak...a naív, befolyásolható, éretlen fiataloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!