Ti blicceltetek már?
10-es. Mindig a tisztességesek járnak így. Egy barátomat azért büntették meg mert az ideiglenes diákigazolványát rosszul állították ki és egy szám eltért. Természetesen ez is 16 ezer volt, hiába vette meg a bérletet.
Többi haveromat akik állandóan bliccelnek sose kapták el. Talán azért mert ők tudják már hol és mikor kell kereket oldani.
Igen, muszájból. Lerobbant a biciklim, ott kellett hagynom az egyetemnél a szervizben, a kolim meg 8 km-re volt...
szóval felszálltam szépen hátul a buszra és hazablicceltem.
Én az év 90%-ban bérlettel járok, de néha elgondolkoztam, hogy mennyit meg tudtam volna már spórolni ha csak a büntetéseket fizetem be...
Nem mondom hogy néha nem bliccelek, akár akarva akár akaratlanul, 1-2 megállót, vagy nem veszem észre hogy lejár a bérlet.
Viszont van mikor nincs is más lehetőség. Volt hogy este értem Pestre, boltok zárva, közelben max automata, az is elnyelte a pénzem és még jegyet sem adott...
Metró kivételével csak bliccelek.
Amennyi az ellenőr konfront darabszámilag kevesebbe kerül mintha mindig lyukasztanék. Nem érdemes bérletet venni mert annál ritkábban megyek.
Az ellenőr pedig nem megbüntet csak pótdíjaz. Tehát a bliccelés nem bűntett hanem egy polgári jogviszony kötbére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!