Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szerbekről?

Mi a véleményetek a szerbekről?

Figyelt kérdés
Jövő héten utazok Szerbiába és pár hónapig ott is fogok maradni szóval az érdekelne milyenek ott az emebrek? Ti milyen véleménnyel vagytok róluk? Én sokk jót nem hallottam. De mondjuk valaki aki ott él az mit mond? :D

2017. márc. 5. 22:08
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Igen van olyan hogy Óbecse. Nem hiszem,hogy nagyon bajod lesz,kb a települès 20%-a magyar,persze mindig ott van az esely,hogy beledköt egy ultraszerb banda,de azert nem kell ettől annyira tartanod.
2017. márc. 10. 22:00
 12/19 anonim válasza:
100%
Elgèpeltem!Kb 40% a magyarok aránya ès nem 20.
2017. márc. 10. 22:05
 13/19 anonim válasza:
100%
:D Én Óbecsén élek
2017. márc. 10. 22:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Akkor elég jó arány. Pont Óbecsén élsz? Ez jó. :D
2017. márc. 11. 09:34
 15/19 anonim válasza:
100%
Szia. Én Szerbiában élek, vagyis Vajdaság területén és lényegébe igaz, h a szerbek "állatok" bár ott is vannak kivételek. A szerbek utálják a magyarokat, sokszor csúfolják oket (a nagyanyám városába tudom, h ott nagyon nem szeretik). Az unokatesóim félig szerbek, félig magyarok, szóval ok másabbak velünk. Bár nem tudom mi a bajuk velünk. Tán az, h nem beszéljük a nyelvüket (én persze igen), vagy nemtudom. Ha gondolod írhatsz privátba ^^
2017. márc. 20. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de Óbecsén végképp nem kell semmitől sem tartanod, itt mindenki laza és nincsenek problémák a szerbek és a magyarok között, sőt. Én szeretem a szerbeket. :)
2017. ápr. 2. 22:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Rájöttem. Nincs semmi probléma.
2017. ápr. 3. 07:26
 18/19 anonim válasza:
100%
Hát vannak itt ultra durva emberek akiknek a kötekedés az életük... De egyébként Becse csendes város elég kevés a bűnözés.... 2-3 évente hallani olyasmit mint gyilkosság meg hasonló durvább testi sértések... De azért lopnak rendesen :'D egyébként ezt most úgy mondom hogy itt lakom. Jó kis város ez. Piszkos kicsit vagy kicsit jobban... De a vezetőség nem tőrődik ezzel különösebben...
2017. ápr. 6. 00:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Belgrádban voltam, mindenki kedves volt és segítőkész. Minden évben járok Szabadkára, ott mintha nem kedvelnék a magyarokat, de lehet tévedek.
2017. okt. 7. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!