Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a szerbekről?

Mit gondolsz a szerbekről?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 00:43
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
40%
Szerintem szerbül beszélnek és szeretnek háborúzni meg népet irtani.
2010. jún. 11. 00:49
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Azt, hogy ugyanolyan emberek, mint mi.....van aki normális, van aki nem....
2010. jún. 11. 00:50
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy hihetetlennek tunik, de ha elmentek egy szerb csaladhoz, nagyobb szeretetet es odaadossagot nem fogtok erezni, mint ott. Sok helyen voltam mar szerbiaban es mindenhol tart karokkal vartak. Most valaki azt fogja gondolni, hogy viccelodok, de ez komoly amit irtam...
2010. jún. 11. 00:51
 4/23 anonim ***** válasza:
Az újrakomponált népzenéjüktől föláll a szőr a hátamon. Egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=aeKDtS14T0c Ők meg ezt imádják
2010. jún. 11. 01:34
 5/23 anonim ***** válasza:
2010. jún. 11. 02:56
 6/23 anonim ***** válasza:
2010. jún. 11. 07:03
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

http://www.youtube.com/watch?v=r6Zu1ePlTw8

http://www.youtube.com/watch?v=mqxDZJkibnU&feature=related

Hogy a kérdésre is válaszoljak: civilizálatlan, neveletlen, hegyi-kecskepásztorok.

2010. jún. 11. 07:56
 8/23 anonim ***** válasza:
79%
Basszus. Sok szerbet ismerek, mert ahol lakom, ott fele lakos szerb, de se hegy, se kecske, se pásztor. Te biztos sokkal több szerbet ismersz. ☺
2010. jún. 11. 08:20
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

A szerbek a hátuk mögé dobálják a pálinkáspoharat, félrehajtott fejjel óbégatnak, megverik a magyarokat, összefújkálják a falat, és az asszonyaik a szuterénben laknak, elnyomatásban(AZanyós által).

Jól főznek, és megdobban a szívem, ha táncolnak. Szeretőnek jó, férjnek nem.

Én ezt :)

2010. jún. 11. 08:58
 10/23 anonim ***** válasza:
80%

07h56

Ezt hulyeseg volt felhoznod, mert elosszor is az a generacio mar nem ezek a szerbek, masodszor is, ujvideken a magyarok kezdtek jegbe lokdosest. Magyar vagyok, de realisan kell nezni. Sokan keverik a szerb szerbeket a boszniai szerbekkel. Eg es fold. Nemreg voltam szerelni Zajecsarban. En, mint magyar, az egyik kolegam is magyar a masik horvat. Szerb embernek szereltunk, aki azert valasztoot minket (engem) mert magyar vagyok es ertekeli a magyarok precizseget. Amikor indultunk estefele haza Ujvidekre (az ut kb 4 oras) csomagolt nekunk plyeszkavicat utra. Igen, ilyen is van.

2010. jún. 11. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!