Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szerbekről?

Mi a véleményetek a szerbekről?

Figyelt kérdés
Jövő héten utazok Szerbiába és pár hónapig ott is fogok maradni szóval az érdekelne milyenek ott az emebrek? Ti milyen véleménnyel vagytok róluk? Én sokk jót nem hallottam. De mondjuk valaki aki ott él az mit mond? :D

2017. márc. 5. 22:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
állatok
2017. márc. 5. 22:14
 2/19 A kérdező kommentje:
Ez nem túl bíztató. De részleteznéd? :D
2017. márc. 5. 22:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Balkániak, ...maradj itthon! :)

[link]

2017. márc. 5. 22:25
 4/19 A kérdező kommentje:
Ó édes fa*om. Ha túl élem ezt a pár hónapot akkor minden héten elmegyek templomba. Még haverom azt mondta nem vészes dolgozunk aztán pihenünk csak azt nem monda, hogy közben meg is döglünk.
2017. márc. 5. 22:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Alaposan felkészítettünk lelkileg a rosszra, így lehet, hogy pozitív csalódás ér. :)

Lehetőleg ne konfrontálódj velük, egyél jókat, keress sok pénzt és épségben gyere haza!

Jó utat!

2017. márc. 5. 22:52
 6/19 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy pozitívan fogok csalódni. Meglesz köszönöm. Kajákat már várom szeretnék enni sokk "Szerbiai" ételt. :)
2017. márc. 5. 23:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Léteznek a fentebb írt sztereotípiák és vannak is alapjaik, de nem mindenhol és mindenkire igazak. Vannak teljesen normális szerb emberek és környékek. Ugyanúgy, ahogy Magyarország jó pár területe és lakosa pont olyan, mint egy rosszabb szerb környék.
2017. márc. 6. 00:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A Vajdasági részen tök normálisak, sok magyar is van.

A rendőrök szívesen büntetnek magyar rsz-ú autót csak úgy.

Embere válogatja, csak úgy m8nt mi, sokfélék vagyunk nemzetségen belül is.

2017. márc. 6. 23:19
 9/19 anonim válasza:
100%
Èn itt èlek,nem igazán szeretem őket,de kb az orszag melyik reszere mesz?
2017. márc. 9. 22:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Vajdaság ha jól tudom valami ÓBecse a város neve.
2017. márc. 10. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!