Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Neked mi lenne a vásárlói élmény?

Neked mi lenne a vásárlói élmény?

Figyelt kérdés

... egy nyomdában. Piackutatásszerűség lenne ez a kérdés, ezért a kérném az adminokat, NE tegyék át az Üzletek, pénzügyek kategóriába, szándékosan írtam ki ide, az Emberek kategóriába, hisz ez a leglátogatottabb topic.

A lényeg tehát az lenne, hogy mindenki írja le, számára mi fokozná a vásárlási élményt - amely miatt akár később visszatérne - miközben akárcsak fénymásoltat vagy kinyomtattat pár dokumentumot. A válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. febr. 26. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Szakmabeliként válaszolok a kérdésre. Nálam az elsődleges szempont az őszinteség, mert azt vettem észre, a vevők nem hülyék, és a hazugságokat gyorsan kiszűrik, főleg a hozzá nem értést. Hozzám már jó ideje csak ajánlások alapján jönnek az ügyfelek. Lehet azt mondani, hogy egy habókos személyiség vagyok, de a fontos a munkámban, hogy még sosem vertem át senkit, és végül mindenki megkapta amit akart. Néha elhúzok dolgokat, de valahogy mégis meglesz, mire megígértem, mert épp most is Vasárnap itt ülök a gép előtt, és megtervezem amit megígértem Hétfőre. Szóval szerintem a hozzáállás a lényeg. Hibázni még az is tud, aki nem ilyen kelekótya mint én, de a lényeg a végeredmény. Azt hiszem az őszinteségemet szeretik a megrendelőim, és a közvetlenségemet. Nálam fontos, hogy ne az unottságot lássák rajtam, hanem az odaadást. Ami nem megjátszás, tényleg így van, minden egyes megrendelőnél fontos, hogy azt érezze, Ő a legfontosabb.
2017. febr. 26. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Őszinteség és közvetlenség... nagyon szépen köszönöm! :) Azért jöhetnek még válaszok, nem csak szakmabeliektől! :)
2017. febr. 26. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:

"miközben akárcsak fénymásoltat vagy kinyomtattat pár dokumentumot." Hm. Ne nézzenek hülyének, ha a nyomtatással kapcsolatban van kérdésem (mint a Móricz téren található Copy general-ban). Eleve szorongós személyiség vagyok és sokszor nem tisztul le elsőre bizonyos egyszerűnek tűnő, mások által minden nap használt metódus, és ezzel párszor már visszaéltek üzletekben, önkiszolgáló nyomtatóknál pl.

Ennyi. :)

2017. febr. 26. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Első voltam. 3# Kérlek ne ezekből indulj ki, mert a nyomdai szakma megszégyenítői. Sőt, igazából nyomdának sem lehet nevezni őket, teljesen tudatlanok a szerencsétlenek ,akiket beültetnek az ilyen és hasonló "gyorsnyomdákba". Lehet ki leszek ez miatt moderálva.
2017. febr. 26. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!