Miért nem esik le az embereknek, hogy Radics Peti kamu facebook profilokból állítja össze a facebook idióták részeit?
Radics Peti statisztikáját nyilván nem ismerjük de többször is hangoztatta hogy nem a kisgyerekek állnak sorba mögötte... még ha a kommentszekcióból ez nem is derül ki.
Nem az a rosszindulat ha valaki nem ért egyet a másikkal, hanem ahogy azt kezeli és kürtöli szét a világnak!
De ez csak az én véleményem. Itt most éppen többségben vannak a Radics Peti utálók mivel végre bele lehet rúgni, úgy hogy nem is számítok helyeslésre.. de egyébként ezzel senki sem ér el semmit. Ha Peti rohadt sok pénzt is keres TI ezen nem fogtok változtatni, mint ahogy a népszerűségén se (ha esetleg ez lenne a célja a kedves kérdezőnek)
Ezt írta egy hozzászólásában!
" A szükséges módosításokat el kell végeznem rajtuk hogy semmiképpen se találják meg az emberek, pl a dátumot és mivel ugye az a kis "ismerősöknek" jel ott van muszáj vagyok át szerkeszteni "bolygóra (nyilvános)" hogy ne sejtsék az emberek hogy Ricardo az ismerősöm mert mindenki nálam keresné.. és aki keres az előbb utóbb talál, még akkor is ha nem is Ricardo a neve! :)
(a google csak nyilvános posztokat dob ki)
Na és ezzel most elmondtam egy nagy titkomat! "
Hülyék, irány keresgélni hátha! :D
Igen igen, én csak egy rosszindulatú csúnya elvakult rajongó vagyok aki védi a szart. :D
Érdekes hogy Molnár Krisztiánról szokták azt mondani hogy "szar" nem arról a videósról aki több éve nevetteti a közönséget, kicsit több tisztelettel beszélj róla, mert ha így folytatod akkor valaki belelép a szádba... ja hogy csak az interneten ekkora az arcod? Értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!