Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem esik le az emberekne...

Miért nem esik le az embereknek, hogy Radics Peti kamu facebook profilokból állítja össze a facebook idióták részeit?

Figyelt kérdés
Szinte ordít a hazuságról az egész epizód. És van ami 400ezres nézettségnél tart. Így könnyű pénzt keresni.. :D

2017. febr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ez a "lehet kamu, de vicces attól még." Olyan mintha adnék egy 10ezrest. Örülsz, aztán meg elküldesz a faszba, és szomorú leszel, mert látod hogy hamis pénzt adtam. Ami nem hiteles azon nem tudom hogy lehet nevetni. Ha mondanék mégy egy példát, akkor: Csinálok egy mű esést. Az vicces? Nyílván nem, mert megrendezett..
2017. febr. 23. 23:07
 32/69 anonim ***** válasza:
21%
Hát ez elég gáz gondolkodás kedves kérdező :D
2017. febr. 24. 07:45
 33/69 A kérdező kommentje:
Ja, mert nem tetszik az igazsag? :( Valami jobb érvet légyszi :D
2017. febr. 24. 08:42
 34/69 anonim válasza:
24%
Valakinek nagyon kell a figyelem XD
2017. febr. 24. 09:23
 35/69 A kérdező kommentje:
Ertelek:D
2017. febr. 24. 10:28
 36/69 anonim ***** válasza:
52%

Engem nem érdekel mi az igazság! :D Radics Peti egy humorista és azt amit csinál jól csinálja.

Ez amit te művelsz szimpla rosszindulat! :D

Attól hogy te a büdös életbe nem fogsz semmit se letenni az asztalra, nem kell más szájából kinézni a kaját és irigykedni!

Ha az az igazság hogy kamu, akkor kamu! :D Én magasról leszarom, jókat röhögök és attól hogy te nem vagy képes félretenni ezt, nem hat meg és teljesen fölösleges másokat is rábeszélni a te igazadra... egyrészt mert baromság, másrészt meg csak azt érdekli aki olyan mint te: Rosszindulatú gyökér! :D

2017. febr. 24. 10:35
 37/69 A kérdező kommentje:
Mert van véleményem és nem szeretem ha átbasznak, már irigy és rosszindulatú és még gyökér is vagyok :O Hiába jöttök sokan fanok, a szavatok nem ert tobbet hiaba vagytok tobben:D Kívánom akkor hogy ha lesz feleséged, basszon át. Kíváncsi vagyok mennyire fogsz röhögni..:D
2017. febr. 24. 12:16
 38/69 anonim ***** válasza:
7%
Köszönjük! :D Miért neked Radics Peti a pasid vagy mi a fszom? :D
2017. febr. 24. 13:10
 39/69 anonim ***** válasza:
8%
De kérlek folytasd, jókat röhögök az érveiden! :D
2017. febr. 24. 13:11
 40/69 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezés: Radics peti a pasim...?:O Ha neked ez jott le, akkor van egy rossz hirem. Mivel nem megyek at az ovodas szinvonaladba, nem fogok az ures puffogasaidra valaszolni. Nekem tobb ervem volt mint neked. De hát egy ilyen ko kemeny fan biztos nehezen fogadja el hogy a kedvenc videosa egy nezettseghajhasz. :( Üdv innen is! :)
2017. febr. 24. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!