Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem esik le az emberekne...

Miért nem esik le az embereknek, hogy Radics Peti kamu facebook profilokból állítja össze a facebook idióták részeit?

Figyelt kérdés
Szinte ordít a hazuságról az egész epizód. És van ami 400ezres nézettségnél tart. Így könnyű pénzt keresni.. :D

2017. febr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
75%

Sose tudjuk meg az igazságot!

Ebbe vagy beletörődtök vagy egyszerűen nem nézitek ezt a sorozatát! :)

Ha valóban kamu, azért azt meg kell hagyni hogy nagyszerű görbe tükör.

Ha belegondoltok nem nagyon van ember a mai világban aki ennyire beszólt volna a cigányoknak. Felhívta a figyelmünket arra hogy nem szabad bedőlni idiótáknak akik pénzt csórnának tőlünk és még sorolhatnám a tanulságokat.

Ha Ricardo kamu is, a fiatal társadalmat akkor is ügyesen oktatja és példát mutat nekik hogy "na ezt ne csináld mert idióta vagy" :)

Bármi is az igazság hatalmas Respect Petinek. Nem sajnálom tőle a feliratkozókat se az esetleg befolyó bevételét sem!

2017. febr. 23. 20:59
 22/69 anonim ***** válasza:
66%

Ti komolyan arról vitatkoztok, hogy "Nem kamu, hiszen 3 évvel ezelőtti posztokat oszt meg! Ne legyél már hülye" blabla.

Ti ennyire nem vagytok tisztában annak a dolognak a képességeivel amit nap mint nap használtok?

Már a böngészővel 3 kattintással átírhatod a megjelenő lokális szöveget (pl. a dátumot).

2017. febr. 23. 21:17
 23/69 anonim ***** válasza:
58%
Jobb klikk például az én üzenetemre, Vizsgálat (Chromeban), majd kattintsatok duplán a szövegrá és voala. Máris átírhatjátok a hozzászólásomat bármire.
2017. febr. 23. 21:18
 24/69 anonim ***** válasza:
55%

Szóval azt állítod, hogy Ricardo profilja tényleg létezik. Akkor mutasd már meg kérlek :D

Ha tényleg van, akkor egyből meggyőztél.

(És kimélj az olyan kamuprofiloktól, ahol utólag állították be a poszt idejét. Mert ugye ilyet is lehet, még Peti is elmondta)

2017. febr. 23. 21:20
 25/69 anonim ***** válasza:
77%

"Hűha, nagy tudással rendelkezhetsz, ha te át tudod írni a posztok dátumát... vagy arra gondolsz, hogy csak a videójában jelenik meg úgy? Nem... tudod az egy létező profil, létező posztokkal... ahj szegénykém miért vagy ilyen buta? :/ Ha ennyire értesz a szakmához, akkor akár ennek a válasznak is átírhatnád a dátumát... gondolom a GYK nem okoz neked akkora fejfájást, mint a FB... ez már lehet 2 kattintással meg lesz. :D

A tesitanárossal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy megtörtént hasonló az én előző iskolámban is, sőt... azt inkább nevezném hamisnak, ha nem ismerném személyesen az embereket... de tekintve, hogy az egy moziestre lett szánva, elég evidens, hogy összedobta Peti, hogy a történetbe illjen... nem gondoljátok?"

Ez azért sok mindent elárul. Még fel se fogtad mit írt az előtted lévő. Ehhez nem kell érteni, bárki meg tudja csinál egy jobb klikkel.

Ez nem hackerkedés. Ez sima dokumentum szerkesztés. Mint a Word kb.

Ha akarod az FBI oldalán is lehetnek I Love ISIS feliratok.

Úgy állítod be, mintha a srác felvágna azzal, hogy ő ilyet tud. K*rvára nem, csak te vagy túl buta.

2017. febr. 23. 21:23
 26/69 anonim ***** válasza:
9%

Ennyi erővel akkor te bizonyítsd hogy nem létezik! :D

Na ugye...

Csak találgatni tudtok és fogtok is! :)

2017. febr. 23. 21:24
 27/69 anonim ***** válasza:
69%

Na ne kezd már ezt pls. Ezzel a hozzállásal:

Léteznek unikornisok. Mii? Azt mondod, hogy ez hülyeség? Hát bizonyítsd be, hogy nincsenek. Na látod...

Csak az más a jelenlegi helyzetben, hogy te KONKRÉTAN KIJELENTETTED, hogy léteznek ezek a profilok.

És mivel te ezt mondtad, így gondolom pár klikkel be is másolhatnád ide.

2017. febr. 23. 21:27
 28/69 anonim ***** válasza:
47%

"Nem... tudod az egy létező profil, létező posztokkal... ahj szegénykém miért vagy ilyen buta? "

Sajnálom, hogy mi buták vagyunk. De én például szeretek okulni. Elnézést kérek, hogy kételkedtem Péter hitelességében, nem tudtam, hogy rajta kívül más is megtalálta már ezeket a profilokat.

Megosztanád velem kérlek?

2017. febr. 23. 21:29
 29/69 anonim ***** válasza:
9%
Na ez már azért rosszindulat! :D Ha kiderül Ricardo személy azonossága (mint ugyebár Peti mondta pár hónapja hogy megváltoztatja a nevét) ő járhat szarul! Szóval tedd félre inkább ezt az undorító stílust és lépj tovább!
2017. febr. 23. 21:39
 30/69 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam, hogy hányan gondolják még ezt kamunak. Mert kommentekben nem láttam ilyen témaindító feltevést. Na, köszi a válaszokat, azt hiszem hackerkedek tovabb..:D
2017. febr. 23. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!