Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem esik le az emberekne...

Miért nem esik le az embereknek, hogy Radics Peti kamu facebook profilokból állítja össze a facebook idióták részeit?

Figyelt kérdés
Szinte ordít a hazuságról az egész epizód. És van ami 400ezres nézettségnél tart. Így könnyű pénzt keresni.. :D

2017. febr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 Berserker88 ***** válasza:
32%
Érdekes módon az én volt középsulimban, is előfordult nem egyszer ilyen eset. :) Igaz nem feltétlen a tesitanárral, de volt pár ilyen incidens. De te egy igazi hacker lehetsz, ha átírsz 3 kattintással bejegyzéseket. Légyszíves, írd át az egyik posztomat olyanra amilyenre akarod. :)
2017. febr. 23. 15:19
 12/69 anonim ***** válasza:
69%
Pedig nagyon könnyen át lehet írni a kódot, sajnos (vagy hát nem sajnos) csak lokálisan. Amit átírsz, azt csak te látod és csak az oldal frissítéséig.
2017. febr. 23. 16:31
 13/69 anonim ***** válasza:
25%

5-ös vagyok.

Hűha, nagy tudással rendelkezhetsz, ha te át tudod írni a posztok dátumát... vagy arra gondolsz, hogy csak a videójában jelenik meg úgy? Nem... tudod az egy létező profil, létező posztokkal... ahj szegénykém miért vagy ilyen buta? :/ Ha ennyire értesz a szakmához, akkor akár ennek a válasznak is átírhatnád a dátumát... gondolom a GYK nem okoz neked akkora fejfájást, mint a FB... ez már lehet 2 kattintással meg lesz. :D

A tesitanárossal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy megtörtént hasonló az én előző iskolámban is, sőt... azt inkább nevezném hamisnak, ha nem ismerném személyesen az embereket... de tekintve, hogy az egy moziestre lett szánva, elég evidens, hogy összedobta Peti, hogy a történetbe illjen... nem gondoljátok?

2017. febr. 23. 16:31
 14/69 anonim ***** válasza:
79%

#13 Tessék:

[link]

Jelzem, ezt csak én látom így, de egy videó elkészítéséhez ez bőven elég.

2017. febr. 23. 16:37
 15/69 anonim ***** válasza:
37%
Cicafiú, szövegértelmezés, erre is külön kitértem, ezek létező profilok, létező posztokkal, és ha felmész akármelyikre is, akkor láthatod, hogy még 2012-ből is vannak posztok.
2017. febr. 23. 16:44
 16/69 anonim ***** válasza:
70%

2012-ben is léteztek trollprofilok, melyeknek célja az emberek felzaklatása/megnevettetése volt. Radics Peti valószínűleg ezeket találta meg.

Egyébként belinkelhetnéd nekem ezeket a profilokat.

2017. febr. 23. 18:10
 17/69 A kérdező kommentje:
Berserker, te direkt vagy ilyen hulye?:D Milyen hackrol beszelsz te... xd epp az, hogy egy ovodas is megtudja csinalni. Ahogy Peti is. Most aki ertetlen es az IQja megegyezik az eletkoraval, az nyilvan vedi, minthogy belatna es elgondolkodna a tenyeken :D
2017. febr. 23. 19:59
 18/69 A kérdező kommentje:
Mindegy hogy oldja meg Peti, a lenyegen nem valtoztat. Ha nem vinne tulzasba a kamu epizodokat, nem is lenne vele bajom. Kb 5-7ezer feliratkozónál ismertem meg, ami 3 éve volt.
2017. febr. 23. 20:02
 19/69 anonim ***** válasza:
72%

Engem nem zavar ha kamu ha nem!

Ha nem kamu akkor borzasztó hogy milyen emberek léteznek...

Ha pedig kamu akkor is jót nevetek rajta.

Nem hiszem hogy Peti azzal töltené a drága idejét átírogassa a facebook bejegyzéseket, de ha mégis hát jól csinálja. Szórakoztatja a közönséget tehát összejött amit akart.

2017. febr. 23. 20:35
 20/69 A kérdező kommentje:
Néha én is rohogok amikor elfelejtem hogy kamu :D De ha a dolgok moge nezunk, a megtekintesert cserebe becsapja az embereket mindezt eladva úgy hogy "nem kamu higgy nekem!"
2017. febr. 23. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!