Miért nem esik le az embereknek, hogy Radics Peti kamu facebook profilokból állítja össze a facebook idióták részeit?
5-ös vagyok.
Hűha, nagy tudással rendelkezhetsz, ha te át tudod írni a posztok dátumát... vagy arra gondolsz, hogy csak a videójában jelenik meg úgy? Nem... tudod az egy létező profil, létező posztokkal... ahj szegénykém miért vagy ilyen buta? :/ Ha ennyire értesz a szakmához, akkor akár ennek a válasznak is átírhatnád a dátumát... gondolom a GYK nem okoz neked akkora fejfájást, mint a FB... ez már lehet 2 kattintással meg lesz. :D
A tesitanárossal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy megtörtént hasonló az én előző iskolámban is, sőt... azt inkább nevezném hamisnak, ha nem ismerném személyesen az embereket... de tekintve, hogy az egy moziestre lett szánva, elég evidens, hogy összedobta Peti, hogy a történetbe illjen... nem gondoljátok?
2012-ben is léteztek trollprofilok, melyeknek célja az emberek felzaklatása/megnevettetése volt. Radics Peti valószínűleg ezeket találta meg.
Egyébként belinkelhetnéd nekem ezeket a profilokat.
Engem nem zavar ha kamu ha nem!
Ha nem kamu akkor borzasztó hogy milyen emberek léteznek...
Ha pedig kamu akkor is jót nevetek rajta.
Nem hiszem hogy Peti azzal töltené a drága idejét átírogassa a facebook bejegyzéseket, de ha mégis hát jól csinálja. Szórakoztatja a közönséget tehát összejött amit akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!