Hány óra az alvásigényetek? Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 13:14
21/26 anonim válasza:
Ez lehet ciki, de pl mikor nyáriszünet van, vagy hétvége, vagy bármi, nincs semmi, amiért valameddig fel kellene kelni, akkor 12 órát minimum alszom. Suli közben 8órát, bár mostanában elég sokat stresszelek, nem tudok elaludni, ezért csak 3-4órákat (persze hétvégén pótlom a hiányt)
17/L
22/26 anonim válasza:
Van olyan, hogy tökéletesen elvagyok 6-7 órával, de általában igényelném a 8-9-et, viszont hétköznap soha sem sikerül annyit, csak hétvégén. Meg is látszik rajtam napi szinten.
18/F
24/26 anonim válasza:
8 óra 45/N
Ha ettől eltérek, a szervezetem bepótoltatja.
26/26 anonim válasza:
Visszataláltam a kérdéshez (22 évesen írtam, hogy 7-8 óra, de már hárommal is elvagyok, ha muszáj), most 26 éves koromra ez fixen lecsökkent 5-6 órára, magamtól felébredek kipihenten ennyi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!