Hány óra az alvásigényetek a 12 hét környékén?
Én mindhárom terhesség alatt bárhol bármikor állva el tudtam volna aludni függetlenül attól, hogy mennyit (nem)aludtam éjjel.
A vérnyomásom 80 körül fityegett, és iszonyúan fájt a fejem is tőle. 5 hónap alatt álltam át rá. :)
Én még most is tudnék aludni egész nap, a terhesség 9. hete körül kezdődött ez nekem, de nem igazán akar elmúlni. Mindennap fél hétkor kelek, de szörnyű, pedig lefekszem már legkésőbb kilenckor, és végigalszom az éjszakát (2X pisilni kimegyek, de egyből visszaalszom).
A vérnyomásom nekem is szörnyen alacsony, sokat szédülök, és nekem is minden nap fáj a fejem.
16+5 hkm
Terhesség előtt 6-7 órákat aludtam, aztán terhes lettem és az első 4 hónapot jóformán végigaludtam volna. Legalább 11-12 órát aludtam egyhuzamban naponta.
Ha lesz második babánk, és mellette el kell látnom még az első kicsit is, és ugyanilyen álmos leszek, hát nem tudom hogy fogom bírni...mert egyszerűen nem is tudtam szabályozni az álmosságomat, egyik percben még beszéltem, másik percben már aludtam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!