Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány óra a napi alvásigényetek?

Hány óra a napi alvásigényetek?

Figyelt kérdés

Én képes vagyok 10 órát is végigaludni hétvégén, amikor nem sietek sehová, akkor alszom el amikor idejét érzem, és kelek amikor az agyam úgy határoz, itt az ideje.

A ti szervezetetek mennyi alvást igényel? Úgy értem amikor nem keltek korán, munka, iskola miatt.

A 10 szerintetek is nagyon sok?

2011. ápr. 26. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Én most 9 órát aludtam, előző nap 11 órát. Általában délután is szoktam 1-2 órát ha megtehetem. :))

21/L

2011. ápr. 26. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nyolc.

A tíz sem sok, fiatalabb koromban én is tudtam annyit audni. Kamaszként ez általános mennyiség.

2011. ápr. 26. 13:30
 3/6 anonim válasza:

Hát..én hétköznap 9-kor fekszem,5-kor kelek.(messze van a suli..nagyon:/)

Hétvégén pedig változó.:D

12/L

2011. ápr. 26. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
én 12 kor fekszek és 5:50 kor kelek és ez baromi rossz mert sokszor elalszok a köynv felett amikor du tanulni kéne, de már próbáltam változtatni de bevallom ez nekem így jó is lenne cska ugye tanulásra megy rá
2011. ápr. 26. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
ja am kérdésre a pontos válasz, hogy szerintem aaz ember addig aludjon ameddíg jól esik tehát ha neked 10 akkor 10 én lefekszek éjfélkor és hétvégén van amikor délben kelek hát az élet szép :)
2011. ápr. 26. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Így van, az élet szép :)
2011. ápr. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!