Ki találja ki ezt a sok őrült nevet, amit mostanában engedélyezni szoktak szerencsétlen babáknak?
Ez a sok Bia,Mia,Lia,Tia,Zia csak betűcserés szóismétlés,aztán jön ugyanez,csak más variációban: Bea (véletlenül ez értelmes),Lea,Tea (!)
Főleg,ha valakit úgy hívnak,hogy Fekete Tea.
Próbálgattam a betűket egymás után rakni,ezek jöttek ki,és szerintem ezek is vannak olyan "értelmesek",mint a Szüvellő,vagy a Robupsza vagy mi a manó,na meg a Martinka,női (!!) névnek...
Nadessza
Kliamon
Ziamóra
Kentiné
Gangóna
Szünidef
Beltieké
Nem hiszitek el,első kettőre rákerestem,és külföldön van (!), mint emberi név.
De ha ezen múlik,gyártok még halandzsaneveket,hátha "ritka" és "egyedi" lesz a baba...
Szóval borzalom, szerintem.
22-es, kit hívtak régen Pelbártnak meg Küsidnek? inkább József, Ferenc, Mária, Erzsébet...
amúgy, gondolom, a hülye szülők találják ki.
az elején írt nevek meg csak sima becézések, amiket már lehet adni (speciel én nem értem, minek, miért nem adnak egy normál, felnőttként is használható nevet, aztán becézhetik Miának, meg Liának..
ismerősöm lánya Panka, az se tetszik, egy négyévesnek aranyos, de felnőttnek gyerekes lesz. akkor legyen Anna, s becézzék Pankának.
én is a falra mászom a Zselykétől, szerintem borzasztó.
meg attól is, hogy a szülők annyira igyekeznek különleges nevet adni, hogy adnak egyet, ami akkor különleges, aztán az oviban meg sorszámozni kell őket. pl. a környezetemben egy csomó Martin lett, mind 10 éven aluli, mikor születtek, még különleges volt...
Hanna szintén.
23as, néhány zsidó eredetű név.
Mária, Anna, Hanna, Éva, Ádám, Dániel, Dávid...
totál megszokott, gyakori nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!