Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki találja ki ezt a sok őrült...

Ki találja ki ezt a sok őrült nevet, amit mostanában engedélyezni szoktak szerencsétlen babáknak?

Figyelt kérdés

Ez a sok Bia,Mia,Lia,Tia,Zia csak betűcserés szóismétlés,aztán jön ugyanez,csak más variációban: Bea (véletlenül ez értelmes),Lea,Tea (!)

Főleg,ha valakit úgy hívnak,hogy Fekete Tea.

Próbálgattam a betűket egymás után rakni,ezek jöttek ki,és szerintem ezek is vannak olyan "értelmesek",mint a Szüvellő,vagy a Robupsza vagy mi a manó,na meg a Martinka,női (!!) névnek...

Nadessza

Kliamon

Ziamóra

Kentiné

Gangóna

Szünidef

Beltieké

Nem hiszitek el,első kettőre rákerestem,és külföldön van (!), mint emberi név.

De ha ezen múlik,gyártok még halandzsaneveket,hátha "ritka" és "egyedi" lesz a baba...

Szóval borzalom, szerintem.

2017. jan. 14. 07:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%
Amikor tesóm, meg én születtünk (25 és 22 éve) akkor még furcsán néztek a Bence és a Patrik miatt is, most meg annyi lett belőlük, hogy dunát lehet velük rekeszteni. Pár év és az általad írt nevek is hétköznapiak lesznek.
2017. jan. 14. 11:38
 22/30 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem, miért kell ezen kiakadni. Hogy mely nevek a divatosak, az folyamatosan változik. Ma még fura, ha szembe jön veled egy Nadessza, de lehet, hogy 50 év múlva minden ötödik lányt így hívnak majd. Régen teljesen hétköznapi volt, hogy valakit úgy hívtak, hogy Pelbárt vagy Küsid, ma már azért is körberöhögnék az embert, ha így nevezné el a gyerekét. Ötven-száz év múlva meg biztos a Tamásokon, Istvánokon, Józsefeken, stb. fognak pont ilyen jól szórakozni.
2017. jan. 14. 13:18
 23/30 anonim ***** válasza:
10%
Nincs ezekkel semmi probléma. Falra mászok már ezektől a Magyarországon elterjedt zsidó nevektől.
2017. jan. 14. 14:14
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a Zselyke névtől a falat tudnék bontani... Akkor már miért nem Petrezselyem vagy Zsálya?
2017. jan. 14. 18:16
 25/30 anonim ***** válasza:
90%

22-es, kit hívtak régen Pelbártnak meg Küsidnek? inkább József, Ferenc, Mária, Erzsébet...

amúgy, gondolom, a hülye szülők találják ki.

az elején írt nevek meg csak sima becézések, amiket már lehet adni (speciel én nem értem, minek, miért nem adnak egy normál, felnőttként is használható nevet, aztán becézhetik Miának, meg Liának..

ismerősöm lánya Panka, az se tetszik, egy négyévesnek aranyos, de felnőttnek gyerekes lesz. akkor legyen Anna, s becézzék Pankának.

2017. jan. 14. 20:58
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

én is a falra mászom a Zselykétől, szerintem borzasztó.

meg attól is, hogy a szülők annyira igyekeznek különleges nevet adni, hogy adnak egyet, ami akkor különleges, aztán az oviban meg sorszámozni kell őket. pl. a környezetemben egy csomó Martin lett, mind 10 éven aluli, mikor születtek, még különleges volt...

Hanna szintén.

2017. jan. 14. 21:00
 27/30 anonim ***** válasza:
75%

23as, néhány zsidó eredetű név.

Mária, Anna, Hanna, Éva, Ádám, Dániel, Dávid...

totál megszokott, gyakori nevek.

2017. jan. 14. 21:15
 28/30 anonim ***** válasza:
61%
Anno egy anyuka így üvöltött a kislányának: Boróka, gyere csak ide! Én meg majdnem odakiáltottam, hogy: a Pálinka? :D
2017. jan. 14. 21:18
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, de nekem nem tetszenek.
2017. jan. 14. 22:46
 30/30 anonim ***** válasza:
84%
Boróka volt a gimiben (94-ben érettségiztem...)
2017. jan. 15. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!