Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem merem megmutatni magam....

Nem merem megmutatni magam. Promózás ha kirakok valamit facebookra amin énekelek? ( Videó )

Figyelt kérdés

Annyira gáznak érzem ha magamat rakom ki ahogy énekelek.. Olyan mintha ráerőltetném emberekre hogy itt van hallgassátok, pofátokbanyomom stb..

szerintetek ezt kirakhatnám?

[link]

2017. jan. 5. 23:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mutasd csak meg ezt a videót nyugodtan! :)
2017. jan. 6. 01:23
 12/16 anonim ***** válasza:

A dal nekem se szimpi.

Én annyit mondok próbálj több érzelmet bele vinni a hangodba s színesebbé tenni. Egy rendes énekoktatóhoz elmenni. Több stílusú dalba bele-bele próbálni a hangod.

Videódban kicsit egyhangú volt olykor a hangod, de ha fejleszted, hozhatsz ki még többet is.

Szívesen várok/hallgatok tőled is számokat. Sokszor rá szoktam fokuszálni csak az illető hangjára.

Van egy japán énekes, aki megfogott a zenei stílusával, de főleg a hangjával: One on rock

Az élő fellépéseit is hallgatom, nem csak a rendes megszerkesztetteket.

Kirakhatod, de én valami ütősebbet kínálnék a hallgatóknak.

Jó gyakorlást, ne hagyd elveszni a hangod!

23-N

2017. jan. 6. 03:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Valaha hallott valaki énekelni vagy csak a 4fal közt, mikor nincs senki?

Ez még érdekel. S hány éves vagy?

^^

2017. jan. 6. 03:21
 14/16 anonim ***** válasza:
A face helyett inkább miránk erölteted a hangod:) oké csak vicc, hisz nem volt kötelességem végig hallgatni,de megtettem és jó hangod van, a dal lájtos picit, de a hangod szép.
2017. jan. 6. 06:27
 15/16 Clay Morrow ***** válasza:
Nyugodtan, lehet még valami értelmes is megjelenik más hírfolyamán. Jó hangod van!
2017. jan. 6. 18:33
 16/16 Clay Morrow ***** válasza:
Hozzátenném, hogy a videón még nem is szerepelsz, tehát korántsem promozás.
2017. jan. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!