Gáz e, ha egy fiú/férfi macskával az ölében fényképeszkedik és azt rakja fel Facebookra?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 22:55
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem.
Viszont van egy sorozat klassz képem a 17 éves fiamról, cicakölykökkel, de nem engedte kitenni, pedig imádja a macskákat, kutyákat. Azóta ezzel zsarolom, ha nem rak rendet a szobájában.:D
3/11 anonim válasza:
Legalább annyira gáz, mint az, hogy ennyire érdekel mit gondolnak mások... Ha nem bírod a kritikát (ami valójában a saját kritikád), akkor ne tegyél fel képet internetre
4/11 anonim válasza:
Már miért lenne gáz? Tele van a facebook és az instagram kutyás-macskás képekkel. És nem csak lányok tesznek ki ilyen képeket.
6/11 anonim válasza:
Szerintem is aranyos, bár el tudok képzelni olyat is hogy gáz, de akkor nem igazán a macska miatt, az csak hozzátenne:D Mondjuk ha érdekel mások mit gondoltak és nem vagy benne biztos hogy ez tetszik nekik akkor ne rakd ki facebookra..ilyen egyszerű.
7/11 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele. :)
8/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? hol élsz te? jézus...
9/11 anonim válasza:
Szeretem a macskákat.
Nagyon.
Nem gáz.
Sőt.
Csak ne legyen szar minőségű, és ne legyen szétfilterezve.
És ne legyen elhanyagolt, durván dagadt a macsek.
10/11 incoming erer válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!