Piriiiii kérdése:
Csak nekem fordul fel a gyomrom a fizikai létezéstől?
Figyelt kérdés
Gyűlölök így élni, fáj, hogy létezem, korlátoz és gúsba köt, ez okozza az emberi magányt, gyűlöletes, hogy van testem. Érez így más is, megfordult ez már más fejében is? Mit lehet tenni? Mert így képtelenség boldognak lenni...2017. jan. 5. 22:30
1/14 anonim 

válasza:

Szerintem ezt kezelni kéne, a saját érdekedben.
2/14 A kérdező kommentje:
Hát, nem ilyen válaszra számítottam... :(
2017. jan. 5. 22:39
3/14 anonim 

válasza:

Én is sokszor vagyok így magammal, ha néha önértékelést végzek. Szerintem ez normális, de nem szabad túlzásba vinni. Egyébként nézz szét az emberek között. Tőlük nem vagy rosszul? Mert én sokszor igen, és ez nagy vígaszt ad. Van egy erős értékrendem amihez tartom magam és fejlesztem magam, a lelki erőm, tudásom és az ügyességem, kitartásom. Tégy te is így, foglald le magad valamivel és nem lesz gond.
4/14 anonim 

válasza:

Hasonlóan érzek néha.De nem a testtel van baj, hanem a társadalommal.Nem tudom, testetlenül is képes lennék-e boldognak lenni? Akkor meg a testi-fizikai kellemes élmények hiányoznának úgy érzem.
5/14 anonim 

válasza:

Fú,én sem szeretek testben lenni,pedig egész jól nézek ki.de engem zavar,hogy miből vagyok "összerakva" .Mondjuk eleve a vértől is hamar elszédülök,ha meglátom ,vagy ha egy karcolás lesz rajtam,meg félek az öregedéstől.Azt mondják beteg vagyok
6/14 anonim 

válasza:

én értelek piriiiii, fárasztó az egész ,cipelni, hordozni testünket jobb esetben 70-80 évig, tudva, hogy soha nem vehetjük le és nem kérhetünk szünetet.
azt javaslom neked hogy ha nincs semmi/senki, ami/aki boldogít, élj az élvezetekért, arra fókuszálj és zárd ki azt, hogy tulajdonképpen be vagy zárva egy porhüvelybe. szórakozz és engedj meg magadnak olyan dolgokat, amitől neked jobb lesz, legyél egy kicsit önző.
most pedig gondolkodj el... mi az amitől úgy érzed kiszakadsz ebből a negatív érzésből? ha nincs ilyen, keress minél hamarabb. mert ha már élned kell, érezd jól magad.
7/14 anonim 

válasza:

Aki az ágy végében ülve olyanokat tud mondani néha mint egy görög filozófus, miközben zenét hallgat - az ne mondjon ilyeneket. Egyrészről javaslom a sztoikus beletörődést, nekem nagyon sokat segített egy időben. Ennek örömére el is döntöttem hogy valami teljesen más: zen buddhista leszek. Persze nem lettem az, de egy ideig jó volt beletörődni mindenbe. Tudod miért? Mert rájössz, hogy ott lent, a dolgok legalján, ahonnan nem lehet már lejjebb mászni nem érdekelsz már senkit. Bármilyen furcsa is, ez egyfajta megnyugvást jelent. Végül is addig üldögélhetsz ott lent a fenéken ameddig akarsz, nem fognak történni sem jó sem rossz dolgok. Aztán ha meguntad szépen létrafokonként visszamászhatsz az életbe annélkül, hogy bármi bajod is esne. Sőt, felkapaszkodás közben valószínűleg találkozni fogsz lelkekkel (értsd: emberekkel), akik éppen lefelé tartanak. Megtapasztaltam ezt, éveken keresztül azzal töltöttem a nyarakat, hogy egy szellős, napsütötte tisztáson üldögéltem ahol szerintem rajtam kívül nem nagyon járt még ember. Másrészről ott van még Coelho is, Paulo Coelho, aki szerint inzulinsokk hatására van asztrálutazás. Ebben pont annyira hiszek mint a Tündérhegyben, de tény, hogy vannak emberek akiknek ki kell próbálni, meg kell tapasztalni ezeket a dolgokat.
8/14 A kérdező kommentje:
Aki az ágy végében ülve olyanokat tud mondani néha mint egy görög filozófus, miközben zenét hallgat - az ne mondjon ilyeneket.
Na ne.
2017. jan. 6. 01:18
9/14 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!