Ez nagyon sok koffein egy 17 évesnek? Ma szurkált a mellkasom és megrémültem, tegnap a gyomrom fájt olyan érdekesen jobb oldalon és balon is szúrt néha.
17 éves fiú vagyok - 193 cm - 125 kg (tudom, túlsúlyos)
1.NAP - 3 db kávé (kb 40-50 mg koffein mert instant kávé volt, abból sem erős)
1.NAP - 1 db kávé, négy db koffein tabletta (100 mg /tabletta), 1 Liter erős green label tea
MAI NAP - 4 db koffein tabletta, két kávé, egy bögre tea
Valahogy kényszert érzek rá, és ellentétes a hatása. Mikor beveszem, megiszom akkor rettenetesen átmelegszek és teljesen lenyugszom. Az alvás is megy, max kettőig vagyok fel, bár a szemeim be vannak esve eléggé.
a tablettákat kivétel nélkül porrá törve teába szórva fogyasztom.
Na mind1. Komoly problémák mik lehetnek? Milyen mennyiségre csökkentsek?
17 évesen minek neked ennyi koffein?
Felnőttek elvannak napi 1, max 2 kávéval, így csak tönkreteszed a szervezeted és megölöd magad.
Nem az hogy "jaj istenem nem tudok élni valami pótcselekvés nélkül" nem agonizálok, csak érdekel milyen következményei lehetnek. Egyszerűen megnyugtat, és imádom.
A cigarettát is letettem 3 és fél év után. Nagyon korán kezdtem és egyről kettőre egy hónapja nem bagóztam. Ez is menne, nem az a baj, hanem az hogy miket okozhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!