Maté te vagy a zöld tea a jobb fogyokura és koffein tartalom szempontjábol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 12:31
1/7 anonim válasza:
Egyik sem. Kevés kalória bevitel, sok mozgás és a kilók elindulnak lefelé. Csodaszer nincs.
3/7 anonim válasza:
Az előzőknek üzenem, hogy a koffein nem fogyaszt, de megemeli a test hőmérsékletét, így több kalóriát égetünk. (nem kell 50, 100, 200 kalóriára gondolni, csak 20-ra max., de most nem ez a lényeg.)
5/7 anonim válasza:
Igen, én vagyok Máté, a zöld tea.
6/7 A kérdező kommentje:
nem ugy gondoltam hogy teát iszok s nem eszek semmit,hanem melyikben van kevesebb kaloria...
és koffein tartalmat meg nem fogyokura miatt kérdeztem...
Ha nem tudsz normálisan válaszolni,akkor minek irsz? :)
és 5 emberből egy nem válaszolt a kérdésre,..
2016. okt. 18. 17:42
7/7 Illetlen Levesek 4 válasza:
Egyszer kóstoltam Mate teát, olyan íze volt, mintha egy hamutálból innám. Részemről marad a jól bevált FEKETE tea, ha koffeinre vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!