Felfordul a gyomrom nagyanyámtól! Miért csinál meg mond ilyeneket? Lent több.
Sokszor csinál olyanokat hogy eszi a savanyúságot kézzel az üvegből (én nem tudom megenni) és belenyúl az én tányéromba hogy "török mán hozzá a husodból" meg ilyenek és ottmarad az ujjai után a nyálas uborkadarab mert bekapja az egész kezét amikor eszik.Ez egy...
Utána még meg is piszkál így engem hogy mi van az orrom alatt,én meg azt hittem odahányok mert ott birizgált a maradékos ujjával.
Az a szebb része mikor úgy eszi a gyümölcsöt hogy a homlokára is jut belőle (mindig) de mikor legutóbb mondta miközben ettem a pörköltet (csak ült mellettem és magyarázott,beszéltetett engem alig tudtam enni mert mindig beszéltetett) aszongya ott a jó édes csirka bőre egyed azt is meg...
Na ekkor tényleg meglódult a gyomortartalmam.
Miért kell ilyeneket csinálnia?
13/l
*csirke bőre - jav.
Eleinte mikor ilyeneket mondott röhögtem,de már retteget előtte enni BÁRMIT...És sokszor vagyok ott.
FÚÚÚÚJ!!!
Hallod.. 1 példád után abbahagytam gyümileves evést..
Beszélj vele erről... Istenem... ááh.
Gondold el...Egyszerűen a sírás keringet mikor éhes leszek nála mert MINDIG ez van...
Édes csirkebőre...hogy lehet ilyet megszülni??
1. Beszélj vele akármikor, vállalnod kell a konfliktus- és veszekedés kockázatát ez van
2. Lakjál jól elõtte így nem leszel nála éhes
3. Csak elõtte csinálj ilyesmit hátha tanul belõle (undorítò megoldás tudom de hatásos lehet)
4. Legutolsó alternatíva: Ne menjetek hozzá!!
4.
Utolsó csúcs vagy LOL :D
Még hogy hiányozni fog az étkezési szokása! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!