Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz hogy álmunkban pókokat...

Igaz hogy álmunkban pókokat meg ilyeneket eszünk?

Figyelt kérdés

Most ez hogy van ? Mindenki màst mond ,de hát alvás közben nem is nyelünk nem ? Meg csak felkelünk ha rágunk valamit..

De amúgy is olyankor pihen az egész testünk és valami mozdulatra úgy felkelünk mint pl. Hogyha elakarunk kapni álmunkba valamit .. akkor arra is felkelnénk nem??

Ezt most nem vàgom...

2015. júl. 20. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz.
2015. júl. 20. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

De igaz.

A pókok a szájszagra mennek, így éjszaka belemásznak a pókok.

Egy átlag ember egész életében átlag 7 pókot eszik meg.

2015. júl. 20. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már ébredtem fel arra álmomban, hogy egy pók mászott a karomon. Meg volt olyan is többször, hogy hajnal 2-3 körül gépezek az ágyban és ereszkedik le a plafonról a párnámra a pók, pedig nem élek retekben, alig vannak bútorok, és nagyon komoly pollenháló van az ablakon. Az ágynemű sem lóg le, meg a faltól is el van véve az ágy. A megevésről nem tudok nyilatkozni, remélem hogy nem igaz.
2015. júl. 20. 23:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Ma reggel mászkált egy a plafonon. Soha ilyen gyorsan nem ugrottam ki az ágyból. :) Remélem, nem igaz! Az a rémálmom, hogy az arcomon mászik és belemászik valamimbe.
2015. júl. 20. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Ez csak egy urbánus legenda. Alapból egy alvó ember nem nyel, mert az tudatos cselekmény.

Ugyanolyan urbán legend, minthogy a kóla oldja a vasszöget. Kipróbáltam, semmi nem történt.

2015. júl. 21. 00:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz. :D Tegnap volt a bejárónő, jó munkát végzett de most is épp itt mászkál egy közepes méretű pók az asztalon. Tudod... olyan hosszú lábú. Elgondolkodtam, hogy lecsapom, de szegény má'... nem tehetem ezt vele. Szóval, mikor befejeztem a válasz írását és lefekszek az ágyikómba valószínűleg odasasszézik a párnámhoz, azután belezuttyan a számba, bosszúból, mert a takarítónőm két hetente a pókhálót is leszedi... így ő most otthon nélkül maradt. Meg hát... kötelező alvás közben pókot enni, teljesítenie kell a kisöregnek a kötelességét.
2015. júl. 21. 04:00
 7/10 anonim ***** válasza:

"Alapból egy alvó ember nem nyel, mert az tudatos cselekmény."

Nyelési reflex?

És az éjszaka termelődő nyál?

Maradjunk annyiban, a nyelés tudatosan részben szabályohgató, de reflexes cselekmény.

De amúgy ez tényleg csak egy "városi legenda".

2015. júl. 21. 05:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Én a pókoktól félek a legjobbanxd és épp azért kérdeztem mert egy pók itt mászott mellettem és félóra killódás utàn sikerült lecsapnom..

És eszembe jutott ez szóval remélem nem igaz

2015. júl. 21. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én csukott szájjal alszok :D
2015. júl. 21. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Én ébredtem már pókkal a számban.

Mondjuk le nem nyeltem :D

2015. júl. 21. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!