Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire baj szerintetek, ha...

Mennyire baj szerintetek, ha egy 19/F nem csinál ilyeneket?

Figyelt kérdés

Nem jár bulizni, nem bandázik kint a haverjaival éjszaka az utcán, nem issza magát a haverjaival részegre, és nem csinál őrültségeket.

Mert a fiatalkor az erről szól elméletileg, ezt csinálja a legtöbb fiatal, de baj, ha valaki nem, mert esetleg nem illik hozzá ez az egész?

Bulizós fiatalok véleményét is kérdezem.

2015. máj. 11. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, mint ahogyan ezt leírod. Normális felnőtt lett belőlem.
2015. máj. 11. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Jaj de utálom az ilyet! Most arra vársz, hogy veregessük a vállad, miközben otthon szipogsz, mert titokban te is elmennél bandázni! És nem, nem erről szól a fiatalkor buli szintjén, hanem arról hogy néha összejön a haveri társaság, hangulat kedvéért iszunk, jókat röhögünk, beszélgetünk, ismerkedünk, felhőtlenül szórakozunk, és élvezzük fiatalságunkat, mert később nem tudjuk visszahozni! És igenis néha jó őrültségeket csinálni!
2015. máj. 11. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vágyok arra, csak kíváncsi vagyok mennyire gáz az én életmódom
2015. máj. 11. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is szívesen élnék úgy, mint a bulizós fiatalok, de egyszerűen nem olyan vagyok, nem olyannak születtem, így nem tudok.
2015. máj. 11. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
De akkor az se zavarjon, ha más a haverjaival bandázik éjszaka az utcán, és ne ennyire negatívan fesd le őket. Különben a nővérem volt ilyen mint Te, most 34 éves, 3 gyermek édesanyja, és most kaprózik hogy nem élte ki magát, és mennyire vissza menne az időbe.Cigizik,és naponta iszik, mert olyan feszült, pedig mindene megvan. Én kibuliztam magam elég rendesen, viszont nincs még családom, linkebb , gyerekesebb vagyok, mint ő. Szóval ellentéstes páylát futottottunk be, mégis van helyem a társadalomban,nem vagyok züllött, nem iszom alkoholt, nem cigizek, normálisan élek, dolgozom.
2015. máj. 11. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!