Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinál ilyeneket a...

Miért csinál ilyeneket a barátnőm?

Figyelt kérdés
Múltkor mutattam neki a deichmann honlapján egy cipőt, mondtam, meg fogom venni, ő kiposztolta fb-re, majd megvette. Mikor meséltem neki egy táskáról, de arról már nem hol veszem meg, beszerzett hasonlót. A szemöldökét ugyanolyan ívűre akarta szedetni, mint az enyém, de nem tudták neki. Amióta újra jóba lettünk, folyton szoliba jár, körmöshöz, divatosabb ruhákat ékszereket vesz. Sose volt ilyen stílusa. De közben panaszkodik, hogy nem tud lefogyni, eléggé testes. Abban adtam tippeket, de nem fogadta meg. És folyton azt mondja, hogy plázacica, topmodell a kinézetem, miközben teljesen hétköznapiasan nézek ki. Mi lehet a baja neki?
2014. okt. 2. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Figyelj, legközelebb közöld vele úgy a tanácsaidat, hogy "képzeld, eldöntöttem, holnaptól ilyen és olyan diétát csinálok, meg ezt-azt fogok sportolni", és hidd el, másnap nekiáll szorgalmasan csinálni!

Én a helyedben egyébként nem barátkoznék egy ilyen utánozós idiótával.

2014. okt. 2. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű :) féltékeny rád .. ennyi .. az utánzása meg pont a féltékenységéből adódik, irigy és ezért akar lekoppintani, de ilyesmit az ember nem vall be önérzetből talán még saját magának se, ezért tűnhet furcsának a viselkedése. A külsőségeket könnyű másolni (pl cipő táska) de saját magán már képtelen változtatni, ezért nem megy a fogyás. Aztán az egészet kivetíti rád. ezzel te nem igen tudsz mit csinálni, neki kellene felismernie hogy mi a problémája.
2014. okt. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!