Felfordul a gyomrom nagyanyámtól! Miért csinál meg mond ilyeneket? Lent több.
Sokszor csinál olyanokat hogy eszi a savanyúságot kézzel az üvegből (én nem tudom megenni) és belenyúl az én tányéromba hogy "török mán hozzá a husodból" meg ilyenek és ottmarad az ujjai után a nyálas uborkadarab mert bekapja az egész kezét amikor eszik.Ez egy...
Utána még meg is piszkál így engem hogy mi van az orrom alatt,én meg azt hittem odahányok mert ott birizgált a maradékos ujjával.
Az a szebb része mikor úgy eszi a gyümölcsöt hogy a homlokára is jut belőle (mindig) de mikor legutóbb mondta miközben ettem a pörköltet (csak ült mellettem és magyarázott,beszéltetett engem alig tudtam enni mert mindig beszéltetett) aszongya ott a jó édes csirka bőre egyed azt is meg...
Na ekkor tényleg meglódult a gyomortartalmam.
Miért kell ilyeneket csinálnia?
13/l
nekem anyám eszik hasonlóan, 62 éves de ha neki áll enni menekül mindenki, tömi a szájába mint aki nem evett egy hete, közbe meg beszél és potyog belőle ki, eltorzul az egész feje meg csámcsog meg hasonló,
világ életébe így evett, vendégségben is,
sokszor szégyenlem is, de hát ez van...
a vécézési szokásairól meg inkább nem is beszélek..
"aszongya ott a jó édes csirka bőre egyed azt is meg..."
erről a mondatról szintén egy öregasszony jutott az eszembe,
voltam régebben egy lakodalomban ott volt ez az öregasszony is, olyan 80 és a halál közötti lehetett, az összes csirke combot amit elé raktak fölzabálta,cuppogtatta meg nyálazta a csontot, plusz a porcot lerágta róluk mint a kutya, tiszta nyál meg zsír volt a feje meg mind két keze könyékig, közbe meg lökte a dumát a fele kihullott az abroszra a szájából, meg még a protkóját is nyomogatta előre hátra,
azt hittem oda hányok
arról nem is beszélve mikor végzett a nyálas zsíros porcos szalvétait oda b@.s.zta az asztal közepére.
vissza térve öreganyádra szerintem ahogy öregszenek, úgy öregszik velük az étkezési szokásaik is,
már bocs hogy ezt mondom de szerintem ennél már csak még hányingerkeltőbben fog enni, és ha szólni mersz neki akkor majd jól megsértődik, aztán te leszel a fekete bárány unoka,
de vedd azt is figyelembe hogy nem direkt akar meg hánytatni az asztalnál, csak mint ahogy már mondtam ahogy vénülnek úgy vénül velük az étkezési illemük,szokásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!