A molekuláris bionika büfészak szerintetek?
Az adott szakon tanulok, itt gyk-n olvastam egy másik kérdést, ahol egy kommentelő a bionikát büfészaknak nevezte. Én meg köpni nyelni nem tudtam, mert szerintem a bionika minden egyéb, csak büfészak nem. :"D
Vélemények?
Aha, szóval amiért ITTHON nincs rá nagy kereslet, már nem hasznos szak? Amúgy Pesten van rá kereslet. :)
Kedves #2, használd a google-t.
Attól hogy maga az állásajánlatban nem szerepel konkrétan a bionika szó, még nem jelenti azt, hogy nem lehet vele állást találni. Rengeteg bionikásról tudok, aki Pesten a szakmájához tartozó területen dolgozik, mert bátyám mérnökként (nem bionikás) több orvostechnikai eszközt gyártó cégnél is dolgozott, és ott pl igen sok bionikást foglalkoztattak.
De ez nem is az a szak, amivel az ember nem megy msc-re, msc-vel pedig még jobbak lesznek az elhelyezkedési lehetőségek itthon.
De külföldön attól még keresett szakma, és aki erre a szakra jön, az nyilván tudja, hogy itthon még nem annyira fejlett ehhez az ipar, szóval külföld, de azért itthon is lehet boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!