A molekuláris bionika büfészak szerintetek?
Az adott szakon tanulok, itt gyk-n olvastam egy másik kérdést, ahol egy kommentelő a bionikát büfészaknak nevezte. Én meg köpni nyelni nem tudtam, mert szerintem a bionika minden egyéb, csak büfészak nem. :"D
Vélemények?
Én nem képzelem magam az atyaúristennek, szimplán elmondom a saját véleményem, miszerint igenis el lehet vele helyezkedni. :D
Ha valakinek ez nem tetszik, akkor nem kell kommenteni!
Pázmány-Semmelweis közös képzése. Részben kutatásra készít fel, tény, hogy sokan PhD-znak is, de ennek ellenére sokan dolgozni kezdenek simán, msc-s végzettséggel.
"A képzés célja molekuláris bionikus mérnökök képzése, akik szelektív biológiai, molekuláris fizikai-kémiai, elektronikai és számítástechnikai, valamint orvosi alapismereteket és kísérleti metodikákat elsajátítva, ezeket a gyakorlati és elméleti munkában integrálni képesek. Ismereteiket alkalmazni tudják a gyógyszeripar, orvosi biotechnológiai és orvosi- és bioelektronikai ipar, nanotechnológiai ipar, bio-protézis ipar, bio-képalkotó berendezés ipar és rokon iparágak területén és más kapcsolódó területeken (környezet- és közegészség-védelem, ipari és természeti katasztrófavédelem, köz- és személyi biztonság, személyre szóló orvosi és gyógyszer-technológiák stb.)."
"oh kissé elkéstem a válasszal ;) ën is az informatika, az orvosi és a bionika szakon gondolkodtam. Akkor. azt mondták, hogy az infó a legkönnyebb a háromból."
Kinek mi a nehéz... Az orvosihoz csak segg kell. A jogászoknak is csak segg kell. Az infóhoz ész is kell.
Annyira bírom, mikor a 12 éves pattanásos kisgyerekek osztják az észt arról, amiről fogalmuk sincs... Ja, nem is.
Kérdező, ezeknek beszélhetsz, itt csak lehurrogni tud a gyk legalja. Semmi sem büfészak, amivel el tudsz helyezkedni.
Szerintem a kérdező ellentétben veled élni fogja az életét fog 10 év múlva, mérföldekre a gyakoritól, és nem az internet előtt fog pusztulni mint te. Kíváncsi lennék, te lehetsz büszke. :) Na jó nem, magasról teszek rá.
Szerintem nem büfészak. Ha ez érdekel, ezt szereted akkor ezt tanuld. Lehetőség pedig mindig van és lesz, csak nyitott szemmel kell járni. Sok sikert!
-fog
*... te mire lehetsz büszke.
A véleményem ugyanez, egyetértek azzal aki azt írta hogy a "büfészak" az inkább a bölcsészet felé hajlik.
Könyörgöm! A kérdés így szól: "A molekuláris bionika büfészak szerintetek?"
Aki nem tudja, hogy mi ez a szak maga, s azt várja, hogy a kérdező magyarázza el, az mégis hogy az ótvaros majom pincsi p*csébe tudná az isten verte választ?
15, ha kéred az adószámom, szívesen... megnézheted a beszámolóimat.
Én is mondhatom, hogy ha a gyakorin kell növelni az egót, itt kell megerősítést szerezni arra, hogy mekkora hűde szak, az régen rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!