Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elkezdeni? Titeket érdekelne egy ilyen csator a?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha rossz kategória, csak a zene kategóriában félek hogy nem nagyon válaszolnának.

Már egy ideje gondolkodtam hogy szeretnék elkezdeni egy Youtube csatornát ahol dalokat játszanék gitáron fingerstyle stílusban. Nem akarom magamat mutatni szóval a daloknál egy kép lenne (Mindig más hogy picit változatosabb legyen). Ezeket a képeket én rajzolnám. Lenne pop, rock, metál, magyar és külföldi, és persze amit az emberek kérnek. Félig magyar, félig angol lenne főleg mivel nem vagyok profi angolból (de igyekszem). Az életkorom miatt nem akarom magamat mutatni, nem szeretném hogy a gyerekutáló mindenbe belekötő emberek rámszálljanak.

Szerintetek érdemes lenne belekezdeni? A válaszokat előre is köszönöm!

13/L

2017. jan. 1. 16:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak hát sok cucc kell hozzá meg persze sok munka. Azért nem szeretnék semmit mutatni mert elég egyedi gitárom van amit sokan felismernének. (Egy Cort SFX-Dao Nat ami így néz ki: [link]
2017. jan. 1. 18:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok olyan programot amivel laptopról is fel lehet venni ahogy gitározok? Elég ha csak a hangot veszi fel. Csak nem értek az ilyenekben. Köszönöm a sok választ!
2017. jan. 1. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó lenne.

Nem kötelező leírnod, hogy 13 vagy. :)

2017. jan. 2. 16:17
 14/17 anonim válasza:
Jó lenne és egy kis zsebpénzre is szert tehetnél vele
2017. jan. 2. 20:15
 15/17 anonim válasza:
Van egy magyar Youtuber, Play it Easy néven, ugyanezt csinálja, tök ügyes, eleinte az arcát sem akarta mutatni. Ha látják a kezed, akkor szerintem nem lesz gond és élvezhetőbb a videó. Ha nem akarod mutatni az arcod, akkor gondolkozz el azon, hogy ebből hoyan tudnál előnyt kovacsolni. Pl. Gyógybalzsam néven, majomálarccal videózott eleinte Pajor Kristóf(keress rá yt-on), nagyon szerették. Tipp: legyenek a videóid angolnyelvűek, címmel es leírással és szerezz egy világszerte ismert ember (vagy állat? :) alarcot és próbálj úgy gitározni :) Ha komolyabb vonalon indulnál, akkor ezt skip. Nyomjad neki, ne tétovázz! Csomót fogsz ezzel tanulni, ha a videóid le is törlöd, a tudást, amir ezáltal szerzel, nem fogod!
2017. jan. 2. 21:19
 16/17 anonim válasza:
Ha van/lesz csatornád, elküldöd? Ránéznék!
2017. jan. 2. 21:20
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezt a sok választ!

Viszont valaki tudna esetleg ajánlani egy olyan programot amivel felvehetem a gitár hangját?

2017. jan. 3. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!