Érdemes úgy elkezdeni a Stranger Things c. sorozatot, hogy nem a 80-as,90-es évek filmjein nevelkedtem?
Figyelt kérdés
Erről a sorozatról mindenhol csak jót hallottam, illetve olvastam. Eddig az tartott vissza abban, hogy elkezdjem nézni a sorozatot, hogy szerintem nem én vagyok a célközönség. Tehát, nem ütnének akkorát az egyes utalások, motívumok, nem jönne át a 80-as évek sci-fi hangulata, nem lenne meg az a retro feeling stb. Szerintetek így is tudna akkora élményt nyújtani mint másoknak? Vagy sokat elvesz az élményből az, hogy kimaradtak az "előzmények"?2016. dec. 31. 00:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem kezd el nyugodtan. A retro feeling csak rátesz egy lapáttal, akik azokon a filmeken nőttek fel, amikre gondolsz. De egyébként is nagyon jó sorozat, ne tartson vissza ez a retro dolog.
2/3 anonim válasza:
Teljesen élvezhető a sorozat anélkül is. A kisvárosi thrillerek / horrorok már évek óta küzdenek azzal, hogy hogyan szűrjék ki azt a problémát, hogy gyakorlatilag bármilyen vész esetén azonnal rákereshetsz bármire a neten vagy hívhatsz segítséget. A 80as évek csak egy nagyon jól rendezhető környezetet ad a készítőknek. Nincs net, nincs mobil, könnyű írni a forgatókönyvet. Szerintem nem olyan nagy szám a sorozat és annyira nem is játszik rá a retrora, leszámítva pár betétdalt és a díszleteket, a gyerekszínészek viszont nagyon jók.
3/3 anonim válasza:
Én utálom (ennek ellenére nem szarozom le, sőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!