Szerintetek érdemes lenne elkezdeni? Titeket érdekelne egy ilyen csator a?
Bocsánat ha rossz kategória, csak a zene kategóriában félek hogy nem nagyon válaszolnának.
Már egy ideje gondolkodtam hogy szeretnék elkezdeni egy Youtube csatornát ahol dalokat játszanék gitáron fingerstyle stílusban. Nem akarom magamat mutatni szóval a daloknál egy kép lenne (Mindig más hogy picit változatosabb legyen). Ezeket a képeket én rajzolnám. Lenne pop, rock, metál, magyar és külföldi, és persze amit az emberek kérnek. Félig magyar, félig angol lenne főleg mivel nem vagyok profi angolból (de igyekszem). Az életkorom miatt nem akarom magamat mutatni, nem szeretném hogy a gyerekutáló mindenbe belekötő emberek rámszálljanak.
Szerintetek érdemes lenne belekezdeni? A válaszokat előre is köszönöm!
13/L
Bocsánat elírtam: Titeket érdekelne egy ilyen csatorna?*
A helyesírási hibákért elnézést kérek. Nem vagyok profi telefonon írásból. Próbálok odafigyelni de van ami az én szememet is elkerüli.
A legrosszabb yt videósai közé retardáltak mennek, akik így írnak: pls like a videomra kozsi
Te meg ezektől elég távol állsz és van egy ötleted miről csinálsz videót, 100% hogy nem fognak téged csesztetni ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!