Hol és hogyan érdemes elkezdeni a jótékonykodást?
Ne a különféle kunyerálós természetvédős szervezetknél meg az ilyen szaroknál. Nagyon muszájból dolgoztam náluk egy keveset, és amennyi pénzt az emberek összejótékonykodtak mind a mi bérünkre ment el, amit nem raktak zsebre a fejesek. A természet jó ha 10000Ft-ból 500-at látott. Nagyon nagy szarban voltam, szóval muszáj volt míg nem kaptam más melót, de azóta is szégyellem magam.
A másik, pedig hogy régebben egy házban laktam egy "kedves" asszonnyal aki szintén ilyen segélyszervezetben dolgozott. Oda használati cuccokat és tartós élelmiszert lehetett vinni. De az alkalmazottak azt vittek haza amit akarnak. Ő is egy csomó mindent elhordott amit az emberek a rászorúlóknak szántak.
Szóval jól nézd meg hogy hol jótékonykodsz :)
Hű, de szar volt ezeket olvasni. Mármint kösz, tök segítőkészek vagytok, csak fáj ez az önzés, amit egyesek produkálnak.
Inkább kisegítő munkára gondoltam, például étel, ruha osztás, pénz híján (ha lesz, azt is). Mind az embereknek, állatoknak, de a környezetnek is elég jó volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!