Szerintetek elkezdjek egy videóblogot?
lány vagyok.15/l
egy külön blogra gondoltam,ahova regisztráció nélkül lehet kommentelni és oda tölteném föl a videóimat.Persze a blogba szöveg is van természetesen.
Hol kéne megosztanom,hogy többen nézzék?
Érdemes egyáltalán belekezdenem?
Ha felmerül benned ez a kérdés már eleve kétséges. Ha van értelmes, érdemi mondanivalód az emberek számára, vagy valamihez van tehetséged, akkor kezdj neki.
De azért egy technikai háttér nem árt. Egy jobb gép renderelni a videókat, egy jobb felvevőeszköz. Telefonnal videózni nem a legjobb dolog. Mondjuk ha van valami felső-közép árkategóriás mobilod azok már egész jól vesznek.
Azért pár dologra fel kell készülnöd előtte és ajánlott is utána járnod dolgoknak. A legfontosabb, hogy legyen elhatározottságod és tudj fel is mutatni valamit. Fel kell készülnöd a lehetséges negatív visszajelzésekre és azok megfelelő kezelésére is. Aztán ott van a technikai háttér, felvevő eszköz, programok + videó, hang szerkesztése.
Gondolom magyar nyelven akarod, szerintem jó lenne kiterjedtebben csinálni: a már ajánlott youtube, twitter, a fiataloknál azt hiszem elég jelentős az ask.fm (nekem még nem volt ehhez a mediahoz annyira szerencsém...szerencsére?!), esetleg blog.
Ha biztos képes vagy szembenézni a negatív kritikával, nem átesni a ló túloldalára és érdekes személyiség vagy akkor csináld persze, de ha csak egy médiát használsz akkor ne várd, hogy rögtön megtalálnak az emberek.
Egyébként ha tudsz ilyen minőségben rögzíteni:
https://www.youtube.com/watch?v=EH6t3UldURk
Akkor szerintem az jónak mondható, a hang az már annyira nem. Ha tényleg elég erős vagy és elhatározott akkor ha kell segítek technikai háttérben, esetleg vélemény nyilvánításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!